IKEA

Eftersom vi hämtade möblerna i Skutskär så åkte jag, mamma och Signe till Valbo och Ikea också. Man måste ju tänka lite miljövänligt... ;) Förrutom Ikea var vi in på köpcentret och Signe fick äntligen två kortärmade bodysar. Köpte även en kofta till henne och mamma köpte ett par pösiga capribyxor i häftigt mönster till sommaren.

Signe sov bara en halvtimme i bilen påväg till Valbo och blev toklycklig när vi kom in på Ikea. Hon vägrade sitta i vagnen nån längre stund utan skulle springa runt och busa med allt som hon såg! Hon stormtrivdes. Om man ser till hennes storlek måste hon har sprungit ett maraton idag. Full fart, hela tiden. När vi väl satt i bilen påväg hem var hon övertrött efter en dag med massa ståhej. Hon somnade i Norrlandsporten, 15 minuter hemifrån vid tjugo över fem, efter nästan ha vart vaken i 7 timmar. Hon sover fortfarande... Vi tog in henne vid halv sju, men hon var så otroligt trött att hon somnade om i min famn. Så vi hoppas hon sover för natten. Hon har inte ätit nåt sen mellis vid 15, som bestod av gröt och banan. När hon vaknar testar vi ge henne välling medan den andra byter blöja i hopp om att hon ska fortsätta sova. Vi får se hur det går. Jag kanske bör lägga mig snart utifall hon bestämmer sig för att kliva upp vid 4 inatt.

Köpte batterier på Ikea som jag ska ta med till Öppna Förskolan. Det finns inte en enda pinal där ljudet fungerar. Signe blir alltid lika besviken när traktorn som hon har hemma inte fungerar på Öppna. Besticken, skålarna/tallrikarna, och glasen är leksaker till Signe. Supersöta!

Den stora ramen ska vi lämna in till tavelbutiken och se om de kan göra en passerpartoue som passar bilderna när vi fotade Signe i höstas.

Mattan ser ut att bli kanon i Signes rum!


Kommentarer
Postat av: Sara

Mycket fint ni har införskaffat, ikea är kanon :) Vad är en passerpartoue för något?

Postat av: Sara

Du fick tag på mattan iaf :)

2009-03-11 @ 22:55:55
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Johanna Rapp

Valbo! Då var ni ju bara 7-8 mil från Saladamm... Hade ni haft en Ford hade ni lite snabbt kunnat svänga förbi:) Chipp Chipp

2009-03-12 @ 13:34:42
URL: http://johannarapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback