Gungeligunga

Blev inte bara en sovstund idag. Signe vaknade tjugo över fem imorse och fastän jag kröp ner till henne somnade hon inte om. Innan det var färdig stod hon nästan på mitt huvud och slet i lampkabeln istället... Per vaknade kvart över sex, då hade vi nästan vart i hennes säng i en timme! Jag får ju vila då iaf... Per tog Signe och jag fick sova till sju. Skönt. För natten hade inte vart så vidare. Hon somnade ju inte förrän vid 21 igår. Vaknade vid halv ett. Vaggade henne i famnen tills hon somnade om. Vaknade vid 3, fick välling, vaknade vid tjugo över fem... Ja ni ser ju. Inte många timmars sömn för vare sig mamma eller Signe.

Så före nio slocknade hon i vagnen.

Det har vart kanonväder här idag. Riktigt varmt i solen. Signe fick bara ha på sig ett par strumpbyxor och fodrade jeans när vi åkte ner på stan för att gunga lite före rytmiken. Och mamman drog på sig skinnjackan! Men väl ute på Långnäs höll vi på att blåsa bort så vi gungade bara en kort stund innan hon fick sätta sig i åkpåsen i vagnen istället. Måste köpa en ny mössa till henne också. Vi har inget riktigt mellanting. Bara väldigt varma mössor eller den hon hade idag. Hade det inte blåst hade det inte vart nån fara, men jag kände att det skulle inte skada med nåt mitt emellan.

På rytmiken ville Signe inte alls sitta i närheten av mamma. Hon sprang runt och busade mest. Det finns en stor spegelvägg där som hon kutade fram och skulle banka på. Eftersom hon visste att hon var busig när hon gjorde det så gick hon sakta först innan hon sprang sista biten, och tjöt av skratt när jag sprang efter!

En halvtimme fick hon sova på eftermiddagen, sen väckte vi henne. Hon var såklart ledsen en kort stund eftersom hon var så trött, men det gick över. Hon åt riktigt bra av korvstroganoffen, det var kul! Nog för att hon åt väldigt dåligt med lunch...

Per var borta ikväll så jag höll verkligen tummarna för att läggningen skulle gå bra. Hon har vart svår att lägga sen vi satte in rullgardinen så jag lät den vara uppe ikväll, och hon gav inte ifrån sig ett pip ens! Inte en enda gång behövde jag gå in. Så skönt! Fick jag kika på Mästarnas Mästare ifred. Det var rätt att Per och Malin var i final, och Per var absolut en värdig vinnare!

Vi får se hur damen behagar sova inatt.


Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Jamen du var hittar man en mellantingsmössa? :) Har letat men hittar bara jättetjocka eller tunna :( Svårt det där!

Det kanske bara är nån period hon går igenom eller har hon alltid vaknat på nätterna? ISåfall får ni se det som att nästa barn sover som en stock, brukar bli tvärtom säger dom :)

Per är säkert bättre på nått annat han då istället :)

Postat av: Lina

Ja men det kan du ju också göra, låta Signe hålla fast i dig på ryggen till exempel, när ni är i simhallen. Du håller hennes händer och efter några ggr låter du henne hålla fast vid dig och om hon släpper får du vända dig om och fånga henne i vattnet. Då lär hon inte släppa nästa gång...=)

Att låta henne "hoppa" från kanten kan också vara bra träning ifall hon skulle ramla i nån gång (hoppas det aldrig händer) och när hon har fått glidit i framifrån kan hon få tippa i med ryggen före. Jag ska filma det nästa gång ska du få se...=) Jag kan ha privatlektioner med filmningen, haha!



Hoppas dagen blir bra, att ni får sova snart igen och att Signe får ro i sängen på natten!



Kram

2009-03-18 @ 09:42:13
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Anonym

USch ja men det förstår jag! Man blir ju helt slut, när Neo hade öroninglammation så stymlade han på nätterna, då var ja helt färdig, sen att ha det så jämt. Starkt gjort att klara av det!

Ja vi har en Svea mössa som vi faktiskt brukar ha sånna här fina dagar, han hade den idag och den verkar att räcka bra, den är ju ändå stickad, fast ändå tunnare...

2009-03-18 @ 20:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback