Granbo Djurpark

Idag har det vart superfint väder! Var riktigt kallt imorse, men vid 10 när jag och Signe gick ut värmde solen härligt! Vi tog en kortare pulkatur längs vägen, och påväg tillbaka ser jag att Signe kisar mot solen och hänger med huvudet lite. Tänkte att det var för att solen var så stark, så jag försöker gå så att min skugga hamnar på henne. Vi postlådorna stannar jag upp och kikar underifrån på hennes huvud, för då hänger det verkligen. Hon har somnat! Utan napp. Utan snuttefilt. Ja, hon måste ha vart väldigt trött helt enkelt! Stackars liten. Som tur var var vi ju vid postlådorna när hon började hänga med huvudet, så sista biten hem såg hon helt livlös ut. Jag hoppades att ingen skulle se mig...

Lyfte upp henne. Hon sov. La ner henne på golvet inne. Hon sov. Bytte ut åkpåsen mot fårskinn och ullfilt, hon hade ju fleecetröja och overall på sig. La ner henne i vagnen. Hon sov. Japp, hon måste ha vart himla trött. Hon vaknade efter två timmar och då fick hon lunchen. Sen har hon vart vaken resten av dagen, från halv ett. Så det funkar hur bra som helst att bara sova en gång per dag! Fastän det blev lite väl tidigt idag.

Efter lunchen gick vi ut igen i solskenet. Vi tog en tur till grannarna som har både hästar, får, hund och katt. Rena paradiset för Signe som älskar djurböcker, och ännu roligare är det såklart att se djuren i verkligheten.

Signe fick inviga det nya regnstället. Vi tog fleecestället under så det blev perfekt.

På kvällen har Pers föräldrar vart här. Signe blev lite trött, men klarade kvällen fint och somnade skönt efter ett bad.

Per är iväg på innebandyträning med golfjuniorerna ikväll, så jag har kikat på Roomservice. Kul idé att kändisar ska vara inredare! Bra att de förnyar sig.

Imorgon är det öppna förskolan som gäller på förmiddagen. Vi var ju inte iväg på rytmiken i tisdags så Signe längtar nog efter sin vänner.


Kommentarer
Postat av: mormor

Va roligt Signe! Inte ens jag har sett så "färska" lamm fast jag är så gammal... O tackorna ser ut att vara alldeles nyklippta. Vilken tur att du har så mycket djur "runt knuten". PUSS

2009-03-26 @ 10:29:44
Postat av: Lina

Ja, det ser verkligen helt underbart ut att träffa alla djuren! Det är bara djurböcker som gäller för Tuva. Vi kommer gärna och hälsar på i påsk!! Vi åker hem på onsdagen och blir kvar till söndag eller måndag så det borde vi kunna ordna på de dagarna tycker jag! :)

Kram

Postat av: Sara K

Åh vilka härliga bilder du tar. Kul senare i livet å!

2009-03-26 @ 13:04:26
URL: http://alpernaochjag.blogg.se/
Postat av: Helen

hej hej, tänkte höra om de där att man kan se hur mycket man får tillbaka/får betala på skatten. Man kunde väl se det redan nu?

Gått in på skatteverket och loggat in med bank id. vilken e-tjänst ska man välja och vilken mening är det man ska kolla på. Jag blir helt galen av alla dessa siffor och uträkningar. haha. :)

2009-03-26 @ 19:45:07
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Helen

hej hej, tänkte höra om de där att man kan se hur mycket man får tillbaka/får betala på skatten. Man kunde väl se det redan nu?

Gått in på skatteverket och loggat in med bank id. vilken e-tjänst ska man välja och vilken mening är det man ska kolla på. Jag blir helt galen av alla dessa siffor och uträkningar.

Så vore supersnällt om du ville hjälpa mig. :D

2009-03-26 @ 19:45:39
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Helen

nej behövde inte göra några ändringar, åhhh tack så mycket för hjälpen, jag är nu en lycklig Helen :) Får också tillbaka en del :)

Ha de super bra och tack återigen för att du tog dig tid att hjälpa! :)

2009-03-26 @ 20:16:22
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Anna Stålberg

Tack så mycket =) Känns spännande att vara gravid, jag är inte alls så där nojig och orolig som jag trodde jag skulle vara..jag tar det med ro =) Men jag har inte känt det där riktiga myskänslan med att vara gravid än..för jag har mått så otroligt illa. Men nu är det bra..så nu inväntar vi ul den 6/4 ska bli så spännande.

Hoppas allt är bra med er. Ha det gott

2009-03-27 @ 09:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback