Brum brum bilen

Signe vaknade till igår när jag gick och la mig vid tjugo över tio. Vi gav henne välling, bytte blöja och stoppade ner henne i hennes säng. Hon hade sovit i vår säng tills dess, så vi gav henne välling och bytte på henne i sängen. Hon somnade om och vaknade vid 3 och fick välling igen. Förstår att hon var hungrig, hon hade ju inte ätit någon middag. Vid kvart i sex vad hon pigg som en lärka och det var bara att kliva upp. Trots att jag var dödligt trött så är jag nöjd med att hon lyckades sova från tjugo över fem på eftermiddagen till kvart i sex. Förstår ni att hon var trött efter Ikea?!

Hon har vart väldigt glad idag och studerade sin nya matta imorse. Hon godkände den. Tyckte nog att den var mysig. Kanske är i största laget för hennes rum, men det är ju så mycket skönare med en mysig matta än med kallt, hårt klickgolv...

När Signe sov på förmiddagen passade jag på att sova också. Så datorn har vart helt avstängd till åtta ikväll. Det ni!

Som ni ser har jag och Signe vart ute i solen. Hon anser själv att hon har problem att gå ute i snön. Det har hon inte. Så idag när hon var på toppenhumör lyckades jag lura henne att gå lite själv (annars ska hon hålla i handen), och det såklart kalasbra! När hon upptäckte att det inte var några konstigheter och att hon faktiskt inte behövde kämpa så mycket som hon brukar (verkar som om hon spänner hela kroppen när hon går ute i snön) travade hon på i rätt snabbt tempo. Lite för snabbt när hon såg att jag hämtade pulkan. Då sprang hon fram av lycka och tippade på sidan. Men hon var nöjd ändå. Hon skulle ju få åka pulka!

Efter att vi har kom hem från fjällen har det vart lite sådär med läggningen, men nu är det inga problem. Skönt. Däremot vaknade hon härom natten och grät. Det var bara två timmar sedan hon hade fått välling så jag tog över henne till oss där hon somnade om skönt. Vet inte om det är för att hon sov med oss i fjällen eller om det helt enkelt är så att hon har blivit mörkrädd och att det inte har något med fjällresan att göra? Det hade gått en säkring så hennes nattlampa hade slocknat, det var väldigt mörkt i rummet.  Svårt att säga, vi får se hur det artar sig framöver.

Jag har fått jäkligt ont i ryggen. Måste vart för att jag satt konstigt i bilen påväg hem igår. Signe grät stötvis och jag sträckte mig mot henne, så det känns som en muskel har fått sig en sträckning. Per har smörjt in med hästliniment så vi får se om det går över. Ja, ni läste rätt. För hästar.



Signe kör omkring med zoobilen som var med i duplolådan, och låter brumbrum :) Ni ser hur underläppen går ut lite när hon gör lätet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback