Badat

Signe tyckte det var morgon klockan 5.20 idag. Hon ville inte somna om efter vällingen, inte heller i vår säng. Per tröttnade på hennes sparkar och tog med henne upp så att jag fick sova till åtta innan Signe tyckte att mamma sovit länge nog. Måste köpa nya öronpluttar, det ger ju knappt något att sova i småstötar.

Det har vart ett fantastiskt väder idag. Det verkade alla andra tycka också så jag och Signe fick vara ensamma i badbassängen i Söderala! En familj gick upp precis när vi kom, så vi hade hela bassängen för oss själva. Jättehärligt! Jag har alltså inte sett så mycket sol idag, men det är inte hela världen. Det lär väl komma fler solchanser?

Per hade ett kanonväder att åka skoter i. De hade suttit vid ett vindskydd och grillat korv och tagit det lugn i solen i 1,5 timme.

Fick upp den förbaskade rullgardinen idag också, även om det blev ytterligare ett missöde... Men det var väl inte konstigt, det har ju vart ett jäkla sjå att få till det! Jaja, nu sitter den där, även om det blir lite bök vid varje upp- och nedhissning. Mitt fel. Jag vet.

Signe hade väldigt svårt att somna ikväll. Vet inte vad det kan bero på. Kanske ont i magen? Hon har iaf pruttat väldigt högljutt vid ett flertal tillfällen idag. Och självklart lägger hon av ett segerleende varje gång. Pappas flicka?


Kommentarer
Postat av: Sara

Ni måste sluta med de där gula propparna och investera i ett par riktiga öronpluttar, jag talar av erfarenhet :)



Klart det kommer mer sol, nu är ju våren här...snart iaf!

Postat av: P-A

Har ni Snöskoter?

2009-03-15 @ 22:57:35
Postat av: Lina

Ha ha, ja, allt är mössor som ska på huvudet! Hon är i och för sig väldigt förtjust i alla slags kläder och ska klä på sig själv väldigt mycket. Sockor ska på, jackor och mössor. Det är roligt att studera "påklädningen"...



Gu va härligt med ensamrätt på bassängen, ni måste haft jättemysigt!



Ha en bra dag!

2009-03-16 @ 08:44:36
URL: http://lhoof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback