Värmebölja

Det har vart nå otroligt varmt de här dagarna! Jag har vart helt slut på kvällarna och lagt mig tidigt. Därav inget bloggande.
I fredags åkte jag ut till Segersta på eftermiddagen och badade lite med Veronica och Amelia. Eller badade. Både jag och Signe nöjde oss med att doppa fötterna. Det var iskallt!

I helgen så har damlaget haft "träningsläger" så jag spelade en runda igår och en idag. Det var sjukt varmt! Eftermiddagarna har vi spenderat i Kilafors eftersom Pers kusin Lotta med familj har vart här i helgen. Vi har badat, på ett mycket varmare ställe än Segersta, där det var 24 grader i vattnet! Men även det var för kallt för Signe. Hon verkar vara en liten badkruka! Eller så är det läskigt att bada ute. Jag vet inte.

Hon är väldigt gnällig i min närhet nu. Kanske för att hon har vart utan mig en del de sista dagarna. Då blir hon väldigt mammig och vill vara i min famn mest hela tiden. Måste passa på att umgås mycket den här veckan för till helgen åker jag och Per till Karlstad och spelar Riksmästerskap för sambos/äkta makar!

Vi har bokat en resa idag! Lottas mans familj äger en "husvagn" på ett ställe i Frankrike. Det är som en inhägnad resort, och husvagnarna är väl egentligen baracker med 3 sovrum, kök, vardagsrum, badrum och toalett. De ska vara där tre veckor i sommar och en av veckorna ska vi få komma och hälsa på. Så den 21 juli åker vi! 
Hit ska vi. Härligt!!

Här kommer en bild från dagens badtur på en Signe som vill upp i mammas famn. Såklart. Ser ni den stooora stranden? :)


Kommentarer
Postat av: Helen

åh vilken mys bild :)

Postat av: Lina

Ha ha, jag vet, det känns väldigt maffigt när hon tuggar i sig. Vi tar i och för sig bort skalen och då blir de ju mindre men va sjutton, JAG brukar ju äta två till middag eller lunch...=)



Åh va härligt med Frankrike! Bara att börja träna på franskan då...=)

2009-06-29 @ 15:21:48
URL: http://lhoof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback