Smaskens

När vi var på bröllop sov Signe hemma hos farmor och farfar. Det hade gått jättebra och sjävklart hade hon vart världens snällaste unge!

Vi åkte dit och käkade en sen lunch igår innan vi åkte på Alvas fyra års kalas. När Per gick in och skulle fixa mellis till Signe passade hon på att äta lite sås från hans tallrik! Mums, det  var gott! Hon ville inte ha av laxen, såsen fick hon aldrig smaka av, men den gillade hon väldigt mycket.

På eftermiddagen kom brorsan och Sara förbi en sväng och Signe fick två saker, varav en var en snygg Iron Maiden t-shirt! Vad det andra var får ni läsa om i ett separat inlägg...

Idag vaknade Signe redan kvart i sex. Hon drack upp en hel flaska välling, ca 220 ml, och sedan gick jag ut ur rummet som vanligt. I hopp om att hon skulle somna om. Det gjorde hon inte. När jag gick in igen pekade hon på flaskan och sa lellell, så jag gick och värmde 150 ml till och av det drack hon upp 100! Hon har aldrig tidigare bett om mer.
Men hon somnade inte om. Eftersom hon fortfarande är snorig blev hon trött tidigigt och fick sova redan vid kvart över nio. Hon sov i nästan 2 timmar, och sen käkade vi lunch och åkte till röste. Enda sedan Signe fick en lite boll i Segersta på midsommarafton har hon velat ge den till Izzi. Hon har stått vid dörren och sagt tzzza om och om igen. Efter att jag hade sagt att vi skulle åka dit stod hon och sträckte bollen mot dörren och sa tack flera flera gånger. Hon säger tack även när hon ger bort saker :)

Hon sov inget mer på eftermiddagen så det var en väldigt trött tjej som somnade före halv åtta ikväll.

Kul med finväder förresten. Även om det har varit väldigt blandat idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback