Signes kompis Tuva på besök

Idag har det vart bättre väder, även fast det har vart kallt och mulet. Så Signe har vart ute i tre omgångar. Före lunch, före middag och efter middag. Jag passade på att göra rent två av de tre seten med utemöbler från pollen. Efter dom här regnvädrena så måste det väl vara omöjligt att få mer pollen på prylarna?! Jag körde även av altanen på framsidan med högtryckstvätten.
Per jobbade sista dagen i fredags på sitt jobb. Den här veckan tar han föräldraledigt sedan blir det arbetsförmedlingen på måndag. Vi får ju ut mer pengar om han stämplar, om vi inte tar ut 7 föräldrardagar i veckan vill säga, men det känns som slöseri.

Vi har haft finbesök av Lina och Tuva som var här och lekte en stund! Signe blev glad och ville gärna visa Tuva sitt rum. De var oerhört söta när de satt och lekte med Signes matgrejer. De drack ur glasen, rörde om med skedarna och matade varandra! Jättegulligt att två så små personer kan leka på det sättet.

På kvällen kom mamma och pappa, så jag, Per och pappa åkte och tränade lite på golfbanan medan mamma och Signe var ute på äventyr här hemma.


Tuva och Signe leker så snällt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback