Signe tog sovmorgon

Idag vaknade Signe kvart i sex, hon fick välling och somnade om på stört. Till kvart över nio! Åh, tänker ni. Lyckos oss som fick sovmorgon. Men inte då! Jag och Per hade bestämt oss för att spela golf och bokat en starttid 8.08, för att jag skulle vara hos frissan kl 13. Så Pers föräldrar var här halv åtta på morgonen och fick sitta och vänta på att Signe skulle vakna i nästa 2 timmar!

Jag spelade urusel golf, så när jag fick höra att Signe hade sovit till kvart över nio var det nära att jag la mig ner och började böla. På riktigt alltså. Jag kan sätta en femhundring på att det var enda gången den här sommaren. Bara för att vi skulle spela golf. Vem vill mig något så illa? Ni kanske tycker att jag överdriver lite, men har man klivit upp flera gånger i princip varenda natt i 1,5 år så kanske ni kan känna lite förståelse. Sovmorgon = guld.

Ikväll har Per åkt till Sala. Han ska tävla där imorgon, så jag lovar att Signe tycker det är dags att börja leka klockan sex.

Efter det bedrövliga golfvarvet käkade vi lunch här hemma och sedan åkte jag till frisören för att få hårget färgat. Jag blonderade det i augusti förra året, och ni som läste bloggen då minns vilket helvete det var innan håret såg okej ut. Utväxten sedan dess var ungefär en dm. En dm med råttfärg. Inte snyggt. För att slippa den extrema utväxten bestämdes det att jag skulle få ett mer askblont hår med lite ljusa slingor. Jag vågade mig inte riktigt på att köra på brunt direkt, mitt i sommaren dessutom. Jag har aldrig varit mörk, så det här var ett lagomt steg. Jag är kanonnöjd!

Jag hade kunnat lägga ut en bild, men batterierna ligger på laddning till båda kamerorna.

Imorgon har öppna förskolan öppet sista dagen innan sommaruppehållet. Sen i höst börjar Signe på riktig förskola och då kommer vi troligen inte att vara där alls. Så imorgon ska vi dit och leka lite på förmiddagen.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja usch han är ju inte direkt någon man skulle vilja ha i huset bredvid!



Men fy va tråkigt din stackare, men du ska se att det inte var enda gången även fast jag kan förstå att det känns som det nu!

Va roligt att du blev nöjd med håret, ser fram emot bild sen!

Postat av: Helen

okej. tack för svar :)

2009-06-17 @ 20:59:58
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Lina

Precis, MQ-klänning...=) Tack så mycket!



Åh, så jäkla typiskt, det där är som Tuva. Om mamma har henne nån natt då slår det aldrig fel att hon tar sovmorgon...



Gu va kul att du blev nöjd, tror du passar jättebra i den lite kallare färgen som askblont är! Bild tack! =)



Ha en bra dag och glad midsommar!

Kram

2009-06-17 @ 21:33:25
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Sara

Ja det är möjligt men för buffé på lilla K så var det "billigt" :) Var helt klart värt pengarna, jätte bra mat!

2009-06-17 @ 22:36:44
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback