Prupp Pappa



vi gömde den bärbara dvdspelaren, och fodralen till teletubbiesskivorna imorse. Hon letade förgäves där de brukar ligga, och pekade oförstående på tvn. Efter frukosten regnade det ute, och hon är ju ändå snorig, så jag gav med mig. Hon blev såklart överlycklig. Och det är rätt skönt måste jag erkänna. Jag kan helt plötsligt sitta och slösurfa eller göra annat som faller mig in. Hon sitter så snällt och kikar på de färgglada figurerna som har stora språksvårigheter. På det sätter gillar jag inte teletubbies, de pratar ju verkligen bebisspråk! Eller ja, jag gillar dom väl inte på något sätt egentligen. Men Signe gör det, så då får hon titta ibland.
När regnet hade slutat stängde vi av och gick ut istället. Vi matade hästarna med lite gräs, byggde kakor i sandlådan och käkade gräslök.

Per slutade tidigt idag, så jag har hunnit iväg och handlat. Orkade inte det igår. Signe sover fortfarande. Hon har sovit i över två timmar. Hon sover så mycket bättre när det inte är så varmt ute, när man kan bädda om henne med en filt.

Hon säger två stycken olika tvåordsmeningar. Titta där, som egentligen var det allra första hon började säga efter mamma och pappa, och nu säger hon även prupp pappa! Haha, jag tycker att det är väldans roligt.

Kommentarer
Postat av: Erika

haha Prupp Pappa var roligt, det ska jag också införa när Theo börjar prata. Anders kommer säkert se det komiska i det hela och lära honom något fint smeknamn för mig tillbaka. Vänta du bara, Per kanske är på G med en kontring snart :)

Postat av: Anonym

Tack för ditt svar! Vad roligt att den var från Rhodos, vi kom hem därifrån förra veckan =) Vi hade nämligen en likadan när vi bodde i Thailand i vintras. Jag tyckte den var super med det lilla taket.

2009-06-02 @ 19:21:38
Postat av: H

Ja det var jag som skrev, glömde fylla i vem jag var =) haha! /Helena

2009-06-02 @ 19:22:52
URL: http://h-theo.blogspot.com
Postat av: Sara

Haha så där brukar Johan se ut när han kollar på tv, helt inne i det han kollar på. Okontaktbar :)

2009-06-03 @ 18:50:59
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback