Midsommar 2009

Signe blev väldigt snorig natten mot midsommar och hela familjen sov dåligt. Vi skippade därför midsommarfirandet med dans runt stången. Signe var tvungen att få sova lite för att orka med resten av dagen. Men hon var fortfarande rätt hängig och låg på gränsen till feber så strax före sju fick vi ge upp och jag åkte hem och la henne. När hon hade somnat kom svärföräldrarna hit så att jag kunde åka tillbaka till firandet. De tyckte inte att det spelade någon roll om de kollade på tv i sin eller vår soffa. Snällt!

Vi blev inte kvar så sent eftersom någon av oss (jag) var tvungen att kliva upp med Signe morgonen efter, så vid tjugo över elva åkte vi hem.

Vi hade iaf väldans tur med vädret! Det regnade på förmiddagen för att efter lunch spricka upp och resten av eftermiddagen var det sol. Även om det var småkallt i luften. Signe var fin i klänning och strumpyxor men eftersom vi var ute och lekte fick vi dra på ett par mjukisar och jacka. Så det blev ingen fin midsommarbild med krans det här året heller. Men nästa år kanske!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback