Tillbaka till vardagen

Som ni ser har vi kommit hem från vår utlandssemester! Vi har haft en härlig vecka tillsammans med Lotta, Rob och barnen! Ni kanske tyckte att jag hade lagt in många bilder...? Jag har drygt 300 till, så det var bara ett axplock.

Flygresan hem var lugnare än ditresan. Signe somnade innan planet hann räta ut sig i luften och sov i över 1,5 timme. Kanonskönt, eftersom vi bara hade två stolar. På ditresan fick vi en egen rad med tre stolar, och det var verkligen uppskattat med tanke på alla myror som Signe hade i brallan.

Per hann knappt komma hem förrän han drog iväg igen. Han är i dalarna och tävlar, kommer hem imorgon. Signe undrar såklart när pappa kommer hem. Ofta. Han hann åka innan vi klev upp, så helt plötsligt var det bara hon och jag igen.

Igår tog vi det lugnt och hälsade på djuren här hemma och på eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar. Signe hade pratat om Izzi och mormor hela förmiddagen, eller ja, hela semestern egentligen, så hon blev väldigt glad när hon äntligen fick leka med Izzi igen. Izzi blev också minst sagt glad. Hon lät som en galen hund redan innan vi hade hunnit kliva ur bilen!

Idag har vi handlat mat och vart på mobackes en sväng. Vi passade på att kika på djuren också när vi ändå var där.

Imorgon ska vi åka till Trolldalen med Helene och Klara. Det skulle bli fint väder verkar det som!


Elliot ville pussa Signe mest hela tiden, men ibland tyckte Signe att det fick räcka. Här sträcker hon sin nya skallra mot honom istället när han bad om en puss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback