SM trea

Nu är vi hemkommen efter en helg i värmland, där det tokåskade i fredags! Jag har aldrig sett nåt liknande. Stora blixtrar som går rakt ner i marken, överallt!

Påväg ner till Kristinehamn i fredags åkte vi över Örebro, för att vi skulle in på Dormy som är en stor golfaffär. Då åkte vi rakt igenom ett rejält åskväder! Det blixtrade och small på samma gång, regnet vräkte ner och vi fick krypa framåt. Det var väldigt lokalt, för helt plötsligt kom vi ur ovädret och där hade det inte regnat nåt. Som en vägg!

När vi spelade in på Kristinehamns golfklubb mullrade det mest hela tiden runt omkring oss. Men när vi var på 16:e hålet fick vi springa in. Man står rätt högt upp på utslaget och vi såg hur det blixtrade överallt. Samtidigt som molnen började blåsa rakt mot oss. Vi valde att avsluta rundan och kuta in. Jag som aldrig springer numera hade ett flås som en 90-åring. Svetten forsade när vi äntligen var framme på parkeringen. Tack till dig som uppfann AC i bilen.

Som några av er säkert har läst omkom en person i Filipstad, som ligger några mil ifrån Kristinehamn där vi var, av åskan. Otäckt.

På lördagen slapp vi både åskan och regnet. Vi spelade SM för sambos och äkta makar, foursome, vilket betyder att man slår vartannat slag tills bollen är i hål. Jag och Per gick tre över par, 75 slag, och låg delad 7:a efter varvet. Det var en salig blandning av bogeys, birdies och par. Vi träffade endast sex greener och gjorde fem birdies...!

Efter rundan åkte vi till ett köpcentrum utanför Karlstad och på kvällen gick vi till Harrys och träffade en kompis till Elin. En trevlig kväll som avslutades i lagom tid för iaf tre trötta golfare!

Eftersom Elin och Jonas också hade spelat rätt bra så hade vi sovmorgon på söndagen. Skönt! Det blåste lite mer och var kallt så det blev sämre resultat än dagen innan. Jag och Per lyckades hålla ihop och gick 75 även igår. Det innebar att vi slutade trea. Så vi fick med oss en bronsmedalj hem. Eller två medaljer. Och två lerkrukor. Det är nåt fint från trakten som gestaltar nåt man hittade för en herrans massa år sedan, men de kändes rätt tråkiga. Priserna på de här tävlingarna är inge vidare. Och varför får man två likadana? Man bor ju ihop...

Vi kom hem sent igår och Signe sov sedan länge. Det mesta hade gått bra i helgen. I lördags när hon skulle sova hade hon gråtit otröstligt tills hon till slut somnade i pappas famn. Det hade nog att göra med att hon var övertrött, för det ska mycket till att hon ska somna i famnen, men kanske hon ville hem och sova också. Förrutom det hade allt gått bra!
Mamma har tagit många bilder under helgen så jag lägger ut ett inlägg med det imorgon kanske.

Idag har vi bara vart hemma. Per har lånat en röjsåg och tagit bort lite gräs och mamma och pappa kom hit med Poe som Signe hade glömt där. Den röda teletubbiesen. Jag har nog glömt skriva att hon har fått låna den av Amelia, hon leker inte med den längre. Signe däremot älskar sina teletubbies!
Pappa och Per fixade altanen på framsidan som lutade och sedan började de kika lite på friggeboden som måste höjas rätt rejält.

Efter att Signe hade somnat åkte jag på Såfins rea för ringmedlemmar. Jag köpte ett par jeans, en tröja och ett linne. Sen passade jag på att handla veckans mat på Kvantum. Nu är det sängen som gäller!


Kommentarer
Postat av: Malin

Man får gratulera till bronset :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback