Bad i Bergviken

Jag sitter med bordsfläkten bredvid mig. Det är riktigt varmt och har så varit i flera dagar. Idag har det dessutom vart väldigt kvavt, eller så är det för att vi har vart hemma idag och inte vid nåt vatten.

Vi har vart på stan och inhandlat lite prylar. Jag har köpt en bikini som får mina minimammatuttar att se nästintill obefintliga ut. Men det struntar jag faktiskt i. Det finns en anledning till att de är små, och den anledningen är jag stolt över! Så det så!

Igår var vi och badade i Kilafors. Det var kanonbra! Jättebra strand, lite folk, fin botten, bra vatten och varmt i vattnet! Till och med så pass att jag simmade lite. Jag hade kunnat legat i ett tag också, men att flyta omkring ensam är inge kul. Signe sov och Per är en riktigt badkruka. Det var troligen 25 grader i vattnet. Skönt! Signe gillar att sitta på stranden vid vattenkanten, men igår sprang hon runt i vattnet och skrek av förtjusning. Det var roligt att se!

På eftermiddagen kom åskvädret som satte skogen i brand. Vi for hem en sväng till svärföräldrarna innan vi begav oss hemåt. Man såg hur det rökte från flera ställen av små skogsbränder. Ingen spred sig iaf som tur var. Jag trodde att åskan skulle rensa luften lite, men idag var det minst lika kvavt.

I tisdags var jag och Per till Söderhamn och spelade golf med min pappa. Per hittade en jättesöt putter till Signe, som egentligen är för barn mellan 3-5 år. Men den kostade bara 149:- så han slog till. Han ville också att hon skulle ha en järnklubba, och pappa tyckte att hon absolut behövde en driver och en hybrid! Så innan det var färdigt låg en barnbag med fyra klubbor i bilen! Tjejen har fått sitt tredje golfset, ett riktigt dessutom, och hon är inte ens 1,5 år! Inga hästar här inte :)

Imorgon bitti åker vi till Kristinehamn och spelar golf. Elin och Jonas kommer hit vid 8, och mamma kommer tidigare för att hämta Signe. Hon ska vara hos mormor och morfar hela helgen. Vi kommer självklart att längta ihjäl oss på söndan. Hoppas att vi kan få spela bra och ha en trevlig helg! Vi kommer att bo i Karlstad där Elin har pluggat, så hon kan staden! Så bloggen kommer att ligga tyst under några dagar igen.

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Erika

Ojojoj.. vår kära sammanboende verkar mer och mer lika. Vi har också en pappa som är en riktig BADKRUKA.



Antar att ni har fullt upp på dagarna med golfen men om ni har tid över så spring in på SIAbutiken i Karlstad, dom har mycket fint! :)

Postat av: Lina

Grattis till insatsen i RM, riktigt bra, måste varit hur kul som helst! :)

2009-07-05 @ 19:38:09
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Anonym

Nu vet ja vad du kan köpa för knoppar till din skänk! Jag har köpt sånna både till köket och till ett skåp ja ska till o måla, på villa vanilj, kostade endast 19 kronor styck också!

2009-07-06 @ 12:34:15
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon hade inte så jättemånga nu, men hon skulle beställa hem flera så att det räckte till vårt kök, hon skulle även beställa hem liknande för att ja skulle få kika på dom, men dom kommer inte in förns om nån vecka, ja vet inte riktigt hur många hon hade nu men kanske en 10 till 12, kanske 13 om du har tur :)

Jag ska leta dom på nätet nu och kolla så lägger ja ut snart om ja hittar dom, för mina är hos mamma o pappa ja glömde dom där!

Kika in på min blogg om en kvart

2009-07-06 @ 12:49:21
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback