Halva Lag-SM spelad

Rapportering från Isabergs GK. Som tur är har Cissi med sig en bärbar dator med mobilt bredband! Så nu kommer ni att få en snabb rapportering direkt från laget!

Två dagar är spelade, dvs hälften av tävlingen. Efter foursomen låg vi på en 12:e plats, efter bästbollen 7:a och efter dagens singlar ligger vi nia. Jag spelade bästboll tillsammans med Anna och vi lyckades komma in på ett under par, 71 slag, efter att vi de sista 4 hålen hinkat i 3 birdies. Jag spelade riktigt dåligt stundvis men lyckades skärpa till mig och gjorde 3 birdies sista nio. Det var skönt och kul att få ha bidragit. Det var mest Annas hål som räknades i början... För er som inte är insatta i golf betyder bästboll att båda spelar men man bara räknar det bästa resultatet på hålet.

Imorgon är det dags för foursome och bästboll igen och jag spelar på eftermiddagen.

Signe har det jättebra! Resan ner gick bra, men hon började till slut tröttna på att sitta still. Vilket är förståeligt. Vid ett tillfälle satte vi på en ny film, där en gris satt och höll i en glass. Det var mindre bra. Det slutade med att hon skrek Lash Laaaaash så högt att vi helt enkelt var tvugna att stanna och köpa glass. Då blev sötisen nöjd.

De två första kvällarna somnade Signe väldigt sent och vaknade tidigt. Igår kom hon i säng strax efter åtta och sov till halv sju. Ikväll kom hon också i säng i tid, så nu har hon kommit tillbaka till sin vanliga dygnsrytm igen.

På dagarna poar hon och mormor på. De plockar stenar, äter hallon, lyssnar på gräshopporna, äter blåbär och kikar på sniglar. De har träffat på några rejäla sniglar och Signe rös jättemycket när hon fick syn på en kritvit slemmig grej! Sen sprang hon tillbaka till stugan, tittade på morfar, pekade mot dörren och sprang igen. Hon ville alltså hämta morfar för att visa honom de otäcka sniglarna!

Jag har några fina bilder på Signe när hon leker i sandlådan (som är en bunker) och käkar blåbär, men de får ni se en annan gång!

Här är lite länkar där ni kan läsa mer om oss:

Från golf.se
Ljusnan - inför
Ljusnan efter dag 1
Ljusnan efter dag 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback