HEJA TEAM HANNA!!!

Snart får jag åka hem och träffa min lilla böna! Jag längtar efter henne.

Dagen har vart rätt seg. Det har vart alldeles för lugnt på jobbet, så jag har spenderat massa tid att plöja igenom internet. Så det blir inge mer bloggat idag. Kommer inte att vilja sitta framför datorn när jag kommer hem.

Sen har Signe slängt över lite förkylningsbaciller på mig så jag känner mig allmänt trött. Eller så beror det till stor del på att jag vaknade inatt fastän jag inte behövde. Jag skulle sova med öronproppar, men valde att bara sova med en. Man känner sig så sjukt isolerad annars och jag har ändå sämre hörsel på ena örat har jag märkt. När jag vaknade före Per första gången då Signe verkligen grät tog jag ut den proppen också. Jag litar inte riktigt på Pers förmåga att vakna av barngråt.
Så jag var trött imorse. Som vanligt med andra ord. Man är ju van att sova skit nu för tiden.

Per har innebandymatch så Signe har vart med farmor och farfar i eftermiddag. När Per kommer hem ska vi äta pizza och sen titta på Körslaget! BOLLNÄS ÄR JU I FINAL! Jag hoppas ni röstar Lila ikväll! Jag brukar alltid rösta två gånger, men ikväll ska jag rösta många fler! Det kan jag lova. Tänk vad detta kan gynna vår lilla stad! Massvis.

HEJA KÖREN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback