Snorigt

Signe hade haft en bra dag hos mormor och morfar. Hon sov när jag kom, men vaknade innan jag hade hunnit tagit av mig jackan. Hon blev glad över att mamma var där.

Signe hade svårt att somna ikväll. Hon var väldigt väldigt trött men var ledsen när hon skulle försöka sova. Kan bero på att hon har blivit lite snorig. Det var ett tag sedan hon var förkyld så hon kanske inte minns hur bökigt det kan vara.

Nätterna är fortfarande inte bra. Jag får gå upp flera gånger per natt för att titta till henne. Inatt fick hon välling redan vid 1... Jag längtar tills hon kommer tillbaka till den rytmen hon hadeför ett tag sedan då hon drack vällingen runt fem, sex istället.

Imorgon är det tänkt att vi ska leka med Klara och Helene, vi får se hur Signes förkylning utvecklas under natten.

Lillskruttan ställer sig upp utan att hålla i nåt numer. Hon har lyckats ett tag men nu känns det som att hon kan göra det utan några större ansträngningar. När hon är hos mamma och pappa låter det också som att hon säger vovvov om Izzi. Hon har gjort det förrut också, men jag har inte hört det här hemma. Isf är det hennes första djurläte. Hon älskar böcker med djur men testar inte att härma de ljud vi gör.

Signe har fått fyra nya Kavat skor av mormor! Ett par vinterskor som passar nu, ett par vårskor och ett par vinterkängor och vinterstövlar som hon förhoppningsvis kan ha nästa vinter. Det är bra med rea. Det är bra med en mormor också.


Såhär busig var jag härom dagen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback