NORMAL

Jag tycker att jag har fått så pass många kommenterer att jag kan titulera mig som en normal strykare! Inte en enda som stryker lakan? Det trodde jag... Skönt. Vi är kanske den nya generationen strykare, som helt enkelt inte vet hur man ska använda en mangel eller bryr sig om några veck här och där. I like. KUL att ni var ett gäng som delade med er! Riktigt kul faktiskt.
Och Emi, jag skrattade nästan ihjäl mig! Hahaha

Idag har vart en rolig dag för mig och Signe! Vi har vart och hälsat på Anna och Sigrid och lekt en massa. Jag trodde att Signe kanske skulle ha kommit ikapp Sigrid lite i utvecklingen... Men tänk att det kan skilja så mycket på 4 månader! De kommer nog inte ikapp varandra förrän de är 2,5 år kanske. Det var väldigt trevligt, jag blev bjuden både på lunch och fika! Även Staffans syster
Erika kom dit med lilla Theodor som är 10 dagar. Vilken plutt! Helt ofattbart att Signe har vart så liten.

När vi hade kommit hem kom mamma hit och lagade lasagne. Det var lyxigt! Jonas Bengtsson var här och hjälpte Per med skotern i några timmar, så nu har den fått en ny matta.

Skruttan somnade lätt ikväll. Behövde inte gå in till henne nån gång. Skönt. Det är lite upp och ner med det där nu.

Imorgon är det fredag och sen helg. Härligt! Vi är bjudna på middag till Helene, Johan och Klara på lördag. Trevligt!

Förresten har jag klarat min första dag med mitt "nyårslöfte". Jag tvättade en tvätt imorse, hängde den och tog ner den när jag kom hem. Tvättade en till tvätt som ligger klar i torktumlaren nu. Jag ska ta och vika den snart...


1. Sigrid, Emma och Signe pysslar på
2. Söta Sigrid!
3. Signe trummar. Signe älskar att trumma på saker!


Kommentarer
Postat av: Lina

Åh så söta de är! Gu va Sigrid bliit stor! Lik sin pappa lite va? :)



Tack så väldans för utmärkelsen, ska skicka den vidare, i alla fall till en som är mamma...haha, det är inte så många sm jag följer! Jag förstår inte att du hinner...du är i och för sig uppe längre än mig på kvällarna, måste va det...;)



Kraam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback