Jobb i helgen

Idag har det vart väldigt fint vintervädet. Soligt men kallt. Nästan tio grader minus så vi har inte vart ute och lekt nåt idag. Signe sover ju ute så hon får frisk luft ändå.

Ikväll har vi inga planer mer än att vi ska sitta i soffan, kolla på Let´s Dance och käka godis. Troligtvis På Spåret i pauserna eftersom det är Pers favoritprogram. Det känns skönt!

I helgen ska jag jobba. 9-17 bägge dagarna. Jag vet att jag sa sist att jag inte tyckte att det var värt det. Men då var Signe nio månader, nu är hon ju snart 1 år. Det är skillnad. Och det är absolut värt det när man får de extra pengarna.
Per, eller vi eftersom vi har gemensam ekonomi nu, hade extra utgifter på 7000:- den här månaden. Plus att vi köpte en ny kamera. Plus att Per köpte en ny matta till skotern. Så ja, jag behöver nog jobba lite jag med.

Signe gjorde faktiskt några bra försök på att säga mormor igår. Mamma ringde och jag sa att det var mormor, då sa hon något som lät som mormor. Sedan när vi la på sa hon det igen. Morfar blir nog lite avundsjuk. Det lät nästan som vovvov, så kanske hon sa vovvov för att hon förknippade Izzi med mormor. Kan de verkligen plussa ihop sånt när de är så liten? Ja, kanske.
Hon härmade bilen idag med. Buuumbuuum. Typ. Roligt när det kommer nya ord! Inte kul med nya tonlägen. Signe har upptäckt att man kan gå upp i falsett. Oftast när hon inte får som hon vill. Busjänta!


Bus med pappa!


Det är väldans fint med vinter! Snön mot den blåa himlen. Härligt!

Kommentarer
Postat av: Sara K

Åh vilket härligt kort med Signe och Per.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback