Busa är kul!

Idag har det vart riktigt vinterväder igen. -20 grader imorse. Signe tog sovmorgon till tjugo över åtta som tur var. Det innebär att hon bara sover en gång på dagen, så hela förmiddagen spenderade vi inne och lekte, läste och busade. En av hennes favoritlekar just nu är att man ska jaga ikapp henne och sen kittla henne. Hon visar att hon vill leka den när hon snabbt kryper upp i sin soffa och tittar på en med ett stort leende, eller när hon sätter fart mot sin myshörna. När man sen visar att man tänker komma efter henne försöker hon klättra upp på väggen samtidigt som hon är överlycklig! Hon är så söt när hon gör så!

Efter lunch var det dags för Signe att sova och då hade temperaturen stigit till -16. Hon sov från kvart över tolv till halv tre. Jag och Per åt pannkaka och jag dammsög lite. Även tvättat en tvätt har jag gjort. Den är i tumlaren nu.

Efter att Signe hade vaknat kom hennes farmor och farfar för att vara barnvakt medan vi åkte på Elgiganten. Vi tänkte köpa en tv till sovrummet plus att vi skulle köpa en del grejer till Pers föräldrar. Men vi kom hem utan tv. Per måste kolla så att det finns bra expanderingspluggar/skruvar att fästa vägganordningen med, då fästet var så stort att bara vissa skruvar kommer att kunna sitta i en regel. Vi har bara en gipsskiva, och vill inte gärna chansa och helt plötsligt så ligger tvn där på golvet... Kanske vi köper en imorrn, eller till veckan.

Nu ligger Signe och sover och jag ska göra i ordning grönsaker att dippa till Let´s Dance! Mums! Sen ska jag även vara lite mindre nyttig och proppa i min glass, grädde, banan, hallon, chokladsås och strössel! Vi har grädde kvar från pannkakorna, så jag lyxar till det rejält. Om inte Per ska äta? Han har match och kommer nog inte hem förrän efter halv elva...

Imorgon ska vi nog åka och bada med Signe i Arbrå, beror lite på hur hon sover! Vi ska inte gå nå mer på babysim, så vi får försöka komma iväg lite själv istället.


Trots kylan som har varit hänger en ros kvar på rosbusken. Kanske den finns kvar när busken börjar blomma om på nytt?

Kommentarer
Postat av: Anna

mm den frossan skulle jag gärna delta i :-D

Postat av: Lina

Herregu va gott det lät!! :) Min gubbe gjorde fruktsallad till oss som vi smaskade i oss, det var gott det me!

Ja, det där med saker i händerna är bra, nåt som gör att hon inte fokuserar på att gå, det är kanon! =)

Haha det där med att jaga känner jag igen, Tuva har också sin busiga uppsyn när hon vill bråka...mysigt!

2009-01-16 @ 22:28:41
URL: http://lhoof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback