Heja Bollnäs!

Enda sen jag skrev att Signe sover himla bra om nätterna så sover hon inte alls lika bra. Hon har vaknat tidigt flera mornar och när hon vaknar på natten ställer hon sig upp direkt och det går inte att söva om henne utan välling. Hon bara gallskriker när jag går ut ur rummet så varje natt måste jag ha henne på höften medan jag blandar välling i mörkret...

Igår klev jag upp med henne vid sex och när Per vaknade vid halv åtta gick jag och la mig igen. Var jättetrött eftersom vi inte kom i säng förrän efter tolv. Efter att Signe hade sovit och ätit lunch for vi till Arbrå för att bada. Skulle vara 32 grader i vattnet men det vettetusan om det var. Både jag och Per frös.

Vid fem åkte vi till Helene, Johan och Klara och åt wraps. Himla gott! Helene hade vart så gullig och gjort två maträtter till Signe, utifall det var nån av dom som hon inte skulle gilla.

Vi tänkte titta på körslaget där och skulle alltså försöka lägga Signe i vagnen. Det var omöjligt. Hon vände sig och försökte resa sig upp, precis som hon gör i spjälsängen. Till slut klädde vi på henne och Per gick ut med henne i vagnen istället. Efter ett tag somnade hon, men sov inte alls bra utan grät till ibland. Så när körslaget var slut for vi hem. Trist att det inte funkade så bra, men det har ju varit lite upp och ner med läggningen hemma också på slutet.

Men det blev en trevlig kväll ändå! Joel och Hella kom också förbi medan vi kikade på Körslaget där Bollnäskören tog sig vidare igen! Nu när Team Wells åkte ut, tror jag faktiskt att vi har stor chans att vinna! Nästa gång åker Magnus. Rösta Lila!

Nu har Signe snart sovit i tre timmar. Hon vaknade tidigt imorse också, trots att hon somnade rätt sent igår. Så hon tar väl igen sig.



Det är inte alltid det är roligt att åka bil...

Kommentarer
Postat av: EliN

Måste ju säga hej när jag har varit in och snokat. Vilket söt lite dam du/ni har :) Dom växer och blir stor snabbt dom små liven, sist jag var in här så var fröken bara nån månad sen tappade jag bort adressen hit.

Postat av: Sara

Men en sån ledsen liten tjej med mössan på sne! :)



Jo vi pratade faktiskt om det. Han hade ju besök ett X antal gånger av dem. Men tycker att de borde stå nått nr nere i trapphuset isf som man kan ringa eller nått. Jag tog iaf på mig vuxenkavajen och skrev ett väldigt moget tillsägelsebrev så nu hoppas jag det blir lite bättre iaf!

2009-01-18 @ 20:58:44
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: EliN

jadu det är inte alls långt kvar tycker jag. Ska jag följa syster Fridas fotspår så ska "Kulan" titta ut om dryga veckan :/ Men h*n får gärna stanna nån vecka till :) När fyller eran prinsessa år då?

2009-01-18 @ 22:22:36
URL: http://elingranath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback