Rytmikreportage

Efter lunch idag for jag och Signe till Erikshjälpen. Vi är ju fortfarande på jakt efter pinnstolar i barnstorlek. Ingen där såklart. Sen var det dags för rytmik!

Signe tyckte det var väldans kul den här gången också. Tidningen Ljusnan var där och gjorde ett reportage. Får se om det dyker upp redan imorgon.

På eftermiddagen var mamma och pappa här och busade med Signe. Hon har jätteroligt åt Izzi, deras Jack Russel. Snart kommer hon att kunna springa efter henne!

Ikväll har hon gått mer än hon har krypit. Så nu är det nog gå som gäller för hela slanten snart! Vår duktiga lilla tjej.

Hon har blivit väldigt duktig på att plocka upp skräp och ge till oss. Tidigare så stoppade hon allt i munnen, ludd, stenar och annat krafs. Nu sträcker hon hande mot oss och säger Dä lite besvärat, som om det är nåt otrevligt :)


Kommentarer
Postat av: Malin

Nja nej, denna spis jag hittade var något utöver det vanliga :) Ja vi får hoppas att finanskrisen vänder, imorgon får vi besked om han får ha kvar ansälltningen eller ej så det är spända timmar fram tills dess. Vad duktig hon är som går så bra! Jag längtar lite grann tills Truls börjar gå också, men dom blir ju så stor så fort dom börjar så han kanske kan få vänta ett litet tag till :)

Postat av: Emmy

trädjuren är från Krabat, finns att beställa på hemsidan



http://www.krabat.se/leksaker/index.php?cPath=219



. Docksängen är från Polkadot design :-)



hihi d et går fort nu med de små liven :)

2009-01-21 @ 08:04:21
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: Erika

Såg att du skrev att ni var på öppna i måndags och att det var mycket barn. Det förstår jag! Vi var på bvc kl 13.30 och fick göra en fuling och ställa oss i mitten eftersom alla parkeringar var upptagna. Tänkte knalla in och titta på öppna men Theo är så liten än så det får vänta någon månad! :)

2009-01-21 @ 16:18:17
URL: http://ikapika87.spaces.live.com
Postat av: Anna-Maria

Jag såg pinnstolar för barn på blocket för ett tag sedan, vita.. :)

2009-01-22 @ 06:54:17
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback