Pigg som en mört

Imorse fick jag kliva upp med Signe. Per hade ställt klockan på 01.30 och gick upp och kollade på hockey. Final i JVM. '

Inte en endaste gång behövde vi gå in till Signe från det att hon somnade till klockan var 6 imorse! Härligt! Då fick hon välling och somnade om till 8. Skönt. Gillar hennes morgontider nu för tiden, men det ställer till det lite för övriga dagen. Idag somnade hon vid 10.30 och sov ända till 13.20. Men fastän det är många timmars sömn blir det lite för jobbigt för henne att vara vaken till efter 19. Så vid halv fem gick jag ut med henne och somnade bums.
Kvart i sex var jag tvungen att ta in henne för att det inte skulle bli för sent ikväll... Klockan 21 var hon fortfarande vaken och pigg (eller övertrött...) som en mört. Men hon somnade strax där efter. Alldeles för sent! Så jag hoppas hon sover länge imorgon så får jag helt enkelt försöka ha henne vaken så länge som möjligt på förmiddagen så att det bara blir en sovstund imorgon och förhoppningsvis en rätt tidig kväll. Skulle hon då bara sova en kort stund, ja, då är det pannkaka igen.
 
Problemet är att hon inte vill äta när hon är trött. Då vill hon bara sova. Och håller jag henne vaken till framåt halv tolv, vill jag ju gärna ge henne lunch innan hon ska sova, men är hon riktigt trött då kan det bli problem.

Idag har Per haft träning och jag och Signe gick ut med pulkan efter hon hade ätit lunch. Eftersom hon sov så länge så hade solen precis gått ner bakom skogen. Men det var ju mellan 0 och -1 idag, så det var ingen fara. Vi gick en vända ner till isen och sen kikade vi runt en stund ute på gården. Skönt att det blev en lagom temeperatur.

Som ni ser i klippet så går det fort framåt med gåtränandet nu! Ikväll släppte det rejält och Signe traskade på som hon aldrig hade gjort annat! Blir roligt att se om hon snart släpper för att gå mot saker. Nu har hon ju gått mot mig eller Per.



Kommentarer
Postat av: Heléne

Va mysigt de ser ut! Overallen ser super fin ut... vad är de för märke?

Postat av: Sara

Ne, de kommer att bli svårt att packa. Men blir det för mycket så blir de. Då har jag lärt mig till nästa gång.

Nu har iaf Tax Free katalogen kommit. Den damp ner i brevinkastet för ca 30 min sen :)

Och i möre ska vi ta sista sprutan innan vi åker.



Har du oxå varit till Thailand??

2009-01-07 @ 13:01:14
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Sara

Okej. För mig är Thailand fortfarande främmande. Men inte så länge till :)

Har du nå tips inför min packning? Vad är viktigt att tänka på??

2009-01-07 @ 16:10:23
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: cissi

Linn började sova middag en gång per dag när hon var ca 8 månader och då sover hon den på förmiddan och oftast bara max 2 timmar sen får hon lunch, frukt/macka till mellan mål och sen blir det middag vid fyra fem tiden och och kl 19.00 välling och sen sover hon för natten. Det är ju olika för alla barn, men jag tycker det är så skönt att fått in läggningsrutinen att hon sover 19,oo så man får lite "egen" tid resten av kvällen.

2009-01-07 @ 18:05:36
URL: http://cillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback