Vad har hänt med ozonskiktet?

Melodifestivalen. Vad håller de på med? Varför ska det försvåras och försämras för varje år? De två som fått mest röster går till final, de två näst bästa till andra chansen. Punkt. Tur att Alcazar gick till finalen iaf. Tyckte att deras låt var rätt bra. Sedan skulle Nina har fått åkt till Globen också. Vem fan röstar på Caroline Af Ugglas? Vilken bedrövlig låt. Nu hoppas jag det blir bättre drag i Leksand. 

Signe somnade bra igår. Skönt. Även ikväll var hon duktig. Tror hon måste vara inne i någon period, eftersom hon har vart gnällig både vid matning och läggning, och sover lite halvdåligt. Igår var hon rätt gnällig hela dagen tycker jag. Och jag tycker att hon har sovit sämre på nätterna ett tag nu, det resulterar ju att jag får avbruten sömn och blir trött på dagarna som i sin tur resulterar i att tålamodet blir sämre.
Hon testar oss hela tiden, och är tålamodet inte på topp är det lätt att bli irriterad över att behöva säga till 10 gånger att hon inte får dra i sladden eller slå på papperslampan. Fastän hon bara är ett år så förstår hon så mycket! Ändå ska hon busa och testa saker hon inte får. När vi blir allvarlig blir hon ledsen och gråter en skvätt innan hon försöker igen. Busig var det.

Det har snöat nå otroligt här i natt och i förmiddags. Måste ha kommit närmare 2 dm. Så här mycket snö har vi inte haft på många år. Det har verkligen vart en riktig vinter i år, kall och snörik.

Jag och Signe for ner en sväng på Åhlens medan Per spelade innebandymatch. Tänkte köpa ett par strumpbyxor till henne, men det är ju en jäkla skillnad på 74/80 och 86/92 som de har på åhlens. Det blev inga. Köpte bara ballonger och en söt gris som Signe ska få på Alla Hjärtans Dag. Påminner om Bamsen som Lotta på Bråkmakargatan har. Sen passade jag på att skotta parkeringen. Det är tungt, men en riktig kvinna reder sig själv!

Ikväll har jag gjort tårta. Signe fyller ju ett år imorgon. Förstår ni att våran lillskrutta blir 1 år? Imorgon kommer vår familj och på lördag blir det barnkalas för Signe med lite kompisar till henne.

Imorgon kommer som vanligt ett inlägg med vad Signe har lärt sig den sista månaden. Men måste bara säga att hon springer fram här hemma nu. Shit vilken fart bönan har!

Har sett Beckfilmen som slutade precis. Den var bra. Vi har inte sett de nyaste Beck, så då har man nåt att se på söndagarna framöver.


Snygg frilla efter sovstunden på eftermiddagen igår...


Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Men var hittade du en sån gris som liknade bamsen? En sån vill jag, eller ja menar Neo också ha :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback