Härligt vinterväder!

Igår eftermiddag kom Johan och Sara förbi en sväng. De lämnade Springsteen biljetter och två bodysar som jag hade bett dom köpa på HM. De hade också köpt en bok till Signe. Snark! De tyckte att Signe skulle få veta hur morbror låter... Den är iaf hur gullig som helst!

Vid 19 kom jag till Strandrestaurangen, där mammorna skulle käka. Vi satt där i 3,5 timme! Det var både trevligt och riktigt roligt, men roligast hade nog alla runt omkring som fick höra diverse detaljer om hur en förlossning kan gå till. Eller fem förlossningar för den delen. Vi lyckades prata massa annat också, som inte har med barn att göra, och det var trevligt!

Idag har det vart världens kanonväder. Jag och Signe var påväg till Alfta på innebandymatch, för Per hade kollat upp så att det verkligen var på lördagen dammatchen var, när jag hörde av mig till Elin för att kolla om hon skulle dit. Det var tur. Matchen är imorgon. Vi åkte ner på stan och bytte mitt underställ istället och så passade vi på att mäta Signes fot på skoaffärn. Den var 12 cm och hennes vinterskor mättes till drygt 14. Så de var perfekta! Skönt att få det bekräftat.
Sen åkte vi hem igen, för att ta en sparktur i solen! Nu har vi superföre på vägen igen! Såg att det stod årtalet 1945 i sparklådan. Så Signe far runt i en 64 år gammal låda. Det är inte illa det inte!

Per har spelat match idag. Säsongens sista. Skönt att det är slut på innebandyn. Nu lägger Per klubban på hyllan. De vann för övrigt matchen med 28-4 tror jag. Per gjorde 12 av de 28 målen. Kul match.

Ikväll kollade vi på Melodifestivalen såklart! Men det vore kul om Christer Björkman kunde skita i mångfaldet och bara köra på bra låtar nästa år. Jag vet, smaken är som baken, men tänk så mycket bra bidrag som inte får chansen bara för att det ska vara variation. Är det kul att de där Piloterna med Johan Becker i spetsen har tagit tre gamla låtar och slagit ihop till en ny? De borde bli diskad! En textrad var direkt hämtad ur Eye of the tiger och melodin påminde allt för väl om flera andra låtar. Nu längtar jag till Globen för att se H.E.A.T eller Måns hämta hem den där fågeln. Vore kul att skicka ett hårdrocksband. Det konceptet har ju gått hem förrut, och hårdockare finns det ju världen (europa)  över.

Ikväll när jag diskade efter middagen satt Per och Signe och lekte med dockan och dockvagnen. Men så söt hon är när hon plockar i och ur täcket ur vagnen, om och om igen. Och sen lägger hon sig och myser med Per en stund innan de fortsätter leka med dockan :) Ja, Per är ganska söt han med.

Nu ska jag sova. Per, han sover redan på soffan. Det är inte ovanligt.


Ibland blir man arg när man måste sitta still i sparklådan

Kommentarer
Postat av: Tim

Stackaren ser helt förskräckt ut.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback