Snabbvisit av magsjuka?

Vaknade inatt och gick och gav Signe nappen. Då fick hon kväljningar och kräktes när jag lyfte upp henne. Per fick kliva upp och byta på henne medan jag duschade igenom håret och de delar som hade fått kräk på sig. Signe var så himla lugn och satt i Pers knä och viftade lite på fötterna. När vi var klar fick hon välling, men hon åt bara knappt 100 ml, sen somnade hon så duktigt om. Fastän hon hade fått kommit upp med lampor tända.

Imorse när hon vaknade hände det en "olycka" på skötbordet. Hon var lite hård i magen först, så hon tog i allt vad hon kunde. Det resulterade i att när det hårda kom ut blev det som en fördämning som brast... Japp, ut kom en flodvåg. Det var bara att kasta in mattan i tvätten igen :) Men hon är väldigt pigg och glad.

Vet inte om det är nå magsjukebakterier eller om det är nåt hon har fått i sig. Vi ska på bvc för ettårs kontroll med vaccinering i eftermiddag så jag ringde vår bvcskötersta, och hon sa att vi kunde komma om Signe var som vanligt resten av dagen. Vi kunde göra läkarundersökningen iaf och så fick läkaren bestämma om han ville att vi skulle ta vaccinet. Jag hade tänkt åkt lite tidigare så att Signe fick leka lite på öppna förskolan först, men det går ju inte nu. Utifall det är magsjuka. Vi får väl skynda in till Margit och hem igen. Om hon nu fortsätter vara pigg vill säga.


 

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag vet att när Theo började dricka mjölk så vart han dålig i magen.

Postat av: Lina

Åh, vilka härliga bilder! Det har varit fina dagar nu! Va jobbigt när Signe mår dåligt. Tuva fick feber inatt också och hon vaknade varje timme och skrek. Tufft att gå till jobbet då...:)



Ha en bra dag imorgon!

Kram

2009-02-04 @ 21:48:49
URL: http://lhoof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback