Rasta hunden


Idag var Signe ute och gick med sin hund.




Pappa är lätt att säga. Förstår ni att jag blir trött i öronen efter ett tag?
Nu syftar jag inte på att hon säger pappa...

Kommentarer
Postat av: Lina

Lika som Theo, frågar man han om han kan säga mamma så säger han pappa. Ropar han på en så säger han pappa, de är pappa hela tiden, busungar. Dom kan vara bestämd dom små liven, Theo slänger sig på golvet och skriker när han inte får som han vill.

Postat av: Sara

Jo men jag utbildar mig ju till lärare! Blir f-3 lärare i teknik när jag är färdig! Så du har inte missar nått, jag går ju lärarutbildningen :) Men jag vill jobba som lekterapeut, skulle faktiskt inte kunna tänka mig att jobba som klasslärare i en kommunalskola! Möjligtvis som endast tekniklärare men vilken skola har råd att anställa en lärare med endast det ämnet..ingen!

Jobbar man på en lekterapi på ett sjukhus jobbar man som pedagog och är oftast lärare, förskolelärare eller fritidspedagog...tror jag iaf :)



Efter min praktik så skulle jag kunna kräkas på allt vad skola heter, beundrar dem som klarar av att jobba så, jag skulle aldrig kunna göra det! Finns så jäkla mycket som man ser som man bara mår dåligt av, den dagen jag själv får barn blir det hemundervisning för deras del :)

2009-02-28 @ 22:56:02
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback