Näste man för rakning

Jag mår bättre. Skulle nog nästan kunna påstå att det är bra. Lite klen när jag anstränger mig bara. Per däremot mår sämre... Klockan ett inatt sprang han på toa första gången. Sen har det fortsatt. Inte lika många gånger som mig, men endock jobbigt. Han är liggandes i soffan idag. Per köpte en ny skoter i söndags. Kan lova att han inte tycker att det är sååå himla kul att ligga i magsjuka, medan skoter står och väntar på att få åka en tur.

Natten har alltså inte vart så kul, även om Signe sov rätt bra till framåt halv fem. Jag vaknade ju varje gång Per sprang på toa, och sen tog det en stund att somna om. När Signe fick välling vid halv fem hade hon väldigt svårt att somna om efteråt. Hon är ju så ovan att somna med oss, så det gick inte alls. Jag la mig i hennes myshörna så att hon såg att jag fanns i rummet och till slut la hon sig ner och var tyst väldigt länge.
Eftersom det var väldigt hårt och jag frös om benen så försökte jag smyga ut. Självklart hade hon inte somnat och såg mig. Det resulterade i att hon ställde sig upp och började gråta. Så till slut fick jag faktiskt krypa ner till henne i spjälsängen. Det var rätt mysigt trots allt, även hon fortsatte att gråta av trötthet ett tag. Eller så var hon arg över att jag hade kommit ner i hennes säng. Jag vet inte. Hon somnade till slut medan jag strök henne på pannan och jag kunde smyga ur sängen och somna i vår säng igen. Klockan var sex då... Kvart över sju vaknade hon. Så jo, jag är väl rätt trött idag.

Har vart iväg till Ica en sväng i förmiddags för att handla lite nödvändigheter. Vilken tur att jag och Per fick vara dålig varsin dag. Okej, det är väl inte kul att ha magsjuka i flera dagar, men att behöva ta hand om ett litet barn när man är magsjuk är ju omöjligt. Jag fick faktiskt kräkas med Signe i famnen igår natt... Jag var påväg upp och göra välling, och hade henne på höften när jag blev illamående. Skrek på Per, men jag var tvungen att börja kräkas innan han hann upp. Stackarn måste ju funderat vad mamma höll på med.

Inge trevliga samtalsämnen i bloggen nu, men det är så livet kan vara ibland.

Fastän Signe är så pigg och glad äter hon väldigt dåligt. Eller kanske jag borde skriva tvärtom. Fastän Signe äter så dåligt är hon väldigt pigg och glad. Igår fick vi inte i henne nå riktig mat. Bara broccoli, lite hälsofil och lite banan. Inte ens välling ville hon ha. Per lyckades få i henne lite på kvällen iaf. Idag åt hon gröt till frukost. Skönt. Hoppas på att få i henne lite lunch också. Hennes härliga bullmage syns inte till numer...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tråkigt med magsjuka! usch..

Det är samma med lukas nu med maten, vill inte ha mycket till mat! Blir mest en massa mellanmål. Måste vara någon period dom är i..

2009-02-06 @ 13:19:40
Postat av: mamma

Tycker verkligen synd om er! Men hur i hela friden kom du ner i Signes säng? O upp? Snart är d måndag!

2009-02-06 @ 21:33:55
Postat av: Sara

Funderade jag också över när jag läste, hur tusan fick du plats där? :) Tycker också synd om er som åkt på magsjuka, hoppas ni är friska till Signes födelsedag! Kram

Postat av: Frida

Jag gillar ju att ligga i fosterställning, men med några cm till hade det nog blivit jobbigt... Men tack vare min längd var det nemas problemas att kliva över spjälorna. Annat vore det för er två med korta ben ;)

2009-02-06 @ 22:15:02
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Sara K

Åhh...låter inge vidare. Hoppas att ni är piggare snart. Är förkyld ja, men är faktiskt hellre det är att ha magsjuka. Krya på er Granbo!

2009-02-06 @ 22:32:57
URL: http://alpernaochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback