Imorgon smäller det!

Signes feber efter vaccinationen verkar inte vilja ge med sig... Igår efter att hon hade vaknat hade hon 38,4. Gav henne ingen alvedon utan tänkte vänta tills det var dags att sova. Men vid fem tiden hade den gått upp till 38,7 och då var hon rätt gnällig, så hon fick en alvedon.
Mamma var förbi och lekte lite med Signe, då blev hon full i fart och glad iaf.

Inatt var en bökig natt, men jag är sjukt trött på att skriva om nätterna så därför slutar jag med det nu. Iaf för en stund. För så fort jag skriver att hon sover bra blir det bakslag. Hoppas de här två senaste nätterna beror på den lilla temperaturhöjning hon har.

Idag har vi bara vart hemma. Inte gjort nåt speciellt. Febern verkade borta då hon hade 37,3 imorse. Men inte då. Ikväll låg den på 38,3. Tror hon har rätt hög vanlig temperatur i kroppen, men jag gav henne en alvedon iaf och hoppas att den är helt väck imorgon.

Imorgon bär det av till Melodifestivalen i Leksand! Ska bli otroligt roligt, även om låtarna var en besvikelse. För er som inte vet kan man lyssna på en minut av bidragen på
Melodifestivalens hemsida. De släpps på fredagen innan bidragen ska tävla. Men med bra sällskap så blir det nog kanon ändå!


Signe var monsterfin igår!


Kommentarer
Postat av: Sara

Usch va tråkigt med feber, stackars Signe!



Hoppas ni får roligt imorgon, kommer ni har era rosa linnen på er så vi har någon chans att se er? Sitter ni nära scen?

Kram!

Postat av: Jessika

Hoppas hon är pigg på måndag när vi kommer också, som hon blev när Kikki dök upp :) Jag har knappt sett henne gå, eller har jag ens det ? :s Nä, bara här på din blogg :o

2009-02-20 @ 23:09:38
URL: http://blondinii.blogg.se/
Postat av: Jessika

Hoppas hon är pigg på måndag när vi kommer också, som hon blev när Kikki dök upp :) Jag har knappt sett henne gå, eller har jag ens det ? :s Nä, bara här på din blogg :o

2009-02-20 @ 23:10:00
URL: http://blondinii.blogg.se/
Postat av: Sara

Tänkte på de...

Är Signe rund - då är jorden platt!!

2009-02-21 @ 05:48:06
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha superbra, vi ska hålla koll! Borde ju vara lätt att se er, antar att ni kommer sticka ut :) Hoppas ni får jätte skoj!

2009-02-21 @ 10:14:16
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Lina

Vilken häftig klänning hon har på bilden, vart kommer den ifrån? Fanns de inga liknande pojkkläder där :)

2009-02-21 @ 10:33:43
URL: http://liinadahlof.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dom e från Lindex :) Supergoa är dom! MMmmm apropå snutte... Jonas & Neo var ute o lekte på em. och tappade den :( :( Båda två har varit ute o letat och den finns verkligen inte!!!! Blir så ledsen för Neos skull, hur ska det gå hos dagmamman i morgon när det är dags att sova?

2009-02-22 @ 20:32:47
Postat av: Sara

Jag vet, super dåligt! 600kr är ju ändå mycket pengar att få dra av när man går till tanläkaren. Min syster sa att de drog pengarna automatiskt för henne, olika det kan vara! Pengarna kommer tydligen in 1juli varje år så man får se till att gå efter julimånad. Nu hoppas jag det kommer lite bilder från lördagen snart :)

2009-02-23 @ 10:43:10
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Saara

Emilys normala temperatur ligger på 37,4 :-)

2009-02-24 @ 14:17:42
URL: http://chrystalrose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback