Glömsk

Det känns som att det blir den där mattan. Den gröna från IKEA. Signe har ju grönt i tapeten, på de tre tygtavlorna jag gjorde, sänglampornas sladdar och i fönstret står en låtsasblomma i rosa och grönt. Tror det kan bli kanon! Skönt att bryta av allt rosa också. Men det är ju inte bara att dra till Ikea, vi har ju 10 mil till närmsta. Men jag och mamma tänkte fara dit nåt tag framöver.

Idag tog jag och Signe en pulkatur efter lunch i det härliga vädret. Solen har börjat värma lite nu. När Signe sov på förmiddagen gjorde jag ren fönsterluckan och de små bredvid på kaminen. Tror aldrig de har vart så fina. Per tycker inte att vi ska elda i den på flera år nu. Så fin blev den. Får väl helt enkelt göra ren den igen inför sommaren.

Nu tänker jag skriva en sak som jag har tänkt skriva i flera veckor. Men jag glömmer det varje gång! Jag och Per ska på Bruce Springsteen i sommar! Johan, min bror, lyckades få fatt i väldigt många biljetter till den extra insatta konserten på söndagen, så då köpte vi två stycken! Kommer bli hur kul som helst. Lyssnade mycket på Springsteen tidigare, men nu lyssnar jag inte på nån annan musik än Imse Vimse Spindel och Hjulen På Bussen. Typ.

Nu är det dags att väcka Signe, så att hon inte sover för länge. Brorsan och Sara är påväg hem från Stockholm så de ska svänga in hit också. Blir kul att ses! 

Vid 19 ikväll ska jag iväg och käka på Strandrestaurangen. Mammorna i min grupp tänkte hitta på nåt utan barn en gång. Blir trevligt att komma ut och käka god mat!


Kommentarer
Postat av: Sara

Har för mig att man kan beställa hem från IKEA:s hemsida.......

Var tvungen att kolla innan jag fortsatte med detta inlägg :)

Jo, de kan man. IKEA Handla Hemma heter de på deras hemsida.

Ett litet tips från mig till dig bara :)

Ha en bra helg!

Postat av: Sara

Määh!! Jaha, trodde att de gick ja. Men vad kan man handla hem då? Himla synd. Då var de inge bra tips ändå´la. Får skylla på att de var tidigt på morgonen för mig när jag skrev de.

2009-02-28 @ 11:46:31
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback