Gacka, da!

Idag har jag och Signe bara vart hemma. Min lillebror Anton och hans sambo Jessika kom förbi och grattade Signe i efterskott. Hon fick en bok och ett pussel! Vi fikade lite och Signe lekte ge-och-ta-leken med Anton... Tat (tack) säger hon och ger saken till personen, sedan säger hon tat och tar tillbaka den :) Så fortsätter det i en evighet.

Hon har vart rätt gnällig annars idag. Så fort hon vill något säger hon Dää på ett skrikigt sätt. Jag säger varje gång till henne att man inte behöver skrika utan att man ska fråga snällt. Undrar när hon förstår vad jag menar... Är rätt jobbigt att höra det där skrikande läget. Hon tycker nog att det är tråkigt att bara vara med mig. Imorrn ska vi ner på öppna förskolan efter lunch. Då får hon leka lite med andra iaf. Och på onsdag ska hon sova hos mormor och morfar. De tycker det var längesen hon sov där, så hon får väl göra det då. Kan vara skönt för mig att få sova hemma utan Signe en natt. Sovmorgon med en hel natts sömn låter faktiskt rätt härligt.

Signe har börjat säga macka. Hon har nog gjort det förrut också men nu säger hon det ofta. Frågar man om hon vill ha macka svarar hon gacka och sätter fart mot köket. Imorse sa hon gacka utan att jag hade frågat, så jag frågade om hon ville ha macka och gröt och då sa hon da. Hon säger Da när hon vill något, så det är väl ja antar jag.

När man leker tittut leken med henne sätter hon händerna på sidan av huvudet, typ över öronen istället för över ögonen. Så söt!

Nu ska jag hänga en tvätt sen är det sängen som gäller.


Signe gick och la sig i myshörnan med ett sugrör i handen och lyssnade på sin skiva

Kommentarer
Postat av: Emi Löfgren

Jag såg på din blogg tidigare att du skulle till Leksand. Sa t.o.m till mina systerdöttrar att jag kände en som va där när vi satt och kolla på Melodifestivalen. Spanade efter dig, men det var en massa rosa folk där, så jag vet inte om jag såg dig :) Hoppas ni hade kul...



P.S har insett lite tragiskt, att jag skriver tp om mina katter så som du skriver om Signe, hahahah D.S

2009-02-24 @ 10:05:51
Postat av: Erika

Lagomt cool hon såg ut där! :)

Postat av: Lina

Åh tusan det var så enkelt och hitta då :)

Tittade efter er i lördags men såg er inte, och de skrev du ju varför tidigare.

2009-02-24 @ 10:41:25
URL: http://liinadahlof.blogg.se/
Postat av: Jessika

Jag va till min syster på em ju och hon sa att jag skulle fråga dej om inte hon och Sandra kunde komma med mej och Anton nån dag och hälsa på er :)

2009-02-24 @ 11:25:54
URL: http://blondinii.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Jag skulle ju aldrig sagt att han somnade bra utan den, för visst gjorde han. MEN vaknade klockan fyra och ville INTE somna om, han gick runt i letade så ja antar att det var filten han letade..

Var på lekstugan idag och hittade en från Elodie, som kändes rätt så lika, men den ser inte ett dugg lika ut då den han hade var med lila små hjärtan på:)

Men vi provar denna med då får se :)

2009-02-24 @ 14:49:12
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: mormor

mormor läääängtar sååå Signe!!!!!!!! Ja,morfar också förstås!!

2009-02-24 @ 18:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback