Det är artisterna och vi!

http://www.gylleneskor.se/gallerier/efter-finalen-i-leksand-2009

Googla på Schlagerbönor vettja!

Det skulle vara kul att veta på hur många kameror som Bollnäs Schlagerbönor finns! Det var fotografer och helt vanliga människor som fotade. Folk kom fram och frågade om de fick ta bilder på oss! Det filmades och fotades till höger och vänster. Lite läskigt, att inte veta vart vi kan dyka upp i framtiden! P4 såg oss långan väg (inte så konstigt kanske då vi ringlade oss likt en chockrosa orm och sjöng en hejarramsa som troligen hördes till Globen) och ropade från scen: "Där kommer Bollnäs Schlagerbönor!! Kom upp på scen, kom upp på scen!" SVT gävledala intervjuade oss, men valde av någon konstig anledning att inte sända det inslaget... ;)

Ja, kort sagt, de flesta blev väldigt glada av att se oss! Sen bor vi ju i Sverige, där man helst inte ska synnas överhuvudtaget enligt vissa. Men är det schlager, så är det schlager!


Kommentarer
Postat av: Lina

Ha ha, snyggingar! Va kul att ni blir så uppmärksammade också, kan tänka mig att ni hade hur kul som helst!! =)

Postat av: Anonym

Var det Leif som intervjudade er från radion? :)

Vi har ju bara en snutte vi, den är köpt i Peru med så chansen att hitta en ny är ju ganska slim. Men 7-8 stycken hade ju varit bra, har försökt få honom att ta nån annan men han älskar sin med lila hjärtan pÅ :)

Vad har ni för ena då? Kanske värt att testa köpa, han somnade faktiskt igår utan problem och det hade gått bra hos dagmamman, men tänk om han gör illa sig eller nått sånt då är det bara den som gäller...!

2009-02-23 @ 16:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback