Bus och lek

Idag har jag och Signe vart på öppna förskolan. Signe hade jätteskoj och busade på med de andra barnen! Var väldigt mycket bebisar idag, så vi känner allihopa att det är dags att byta dag. Vi ska göra ettårs kontrollen på Signe och vaccinera henne på onsdag så då passar vi kanske på att leka lite också, och sen på torsdag förmiddag ska gruppen dit.

I eftermiddag har mamma och pappa vart här. Pappa hade tryckt i sig bruna bönor innan han åkte så han kände sig klen i magen och låg mest på soffan. Hoppas verkligen att det var därför och att han inte drar hit nå magbakterier igen. Det har vi fått nog av! Signe lekte istället med mormor och Izzi.

Jag har beställt en bärbar dvd spelare idag. Jag har genom jobbet lyckats få ihop drygt 1000:- i tillgodo hos ett företag som säljer filmer, musik och även elektronikprylar. Så jag beställde en sådan idag och två filmer till Signe. Vi ska åka till fjällen om några veckor, och kanske kan den komma till användning i bilen redan då. Annars blir den nog bra när hon blir lite större. Den kostade oss ingenting, så det var kanon!

Får se om jag lägger in någon bild från dagen lite senare. Nu ska jag sätta mig framför tvn och kika på den nya serien på SVT, 183 dagar.

Kommentarer
Postat av: Lina

Jo det var till hösten jag hade tänkt också, blir lättast så utifall han blir hemma mycket i sommar så kanske han hinner glömma sitt dagis han har nu :)

När börjar Signe på dagis då?

Postat av: Sara

Körde köttbullestuket med riven lök, ströbröd som svält i lite mjöl och sen ett ägg och kryddor. Blev lite fluffigare och matigare än de där tråkiga man köper i butiken!

Men usch stackare, hittade du på nycklarna då? Eller ligger de kvar ute i granboskogen någonstans och väntar på att komma fram i tö? Jag visste ju vart mina var iaf :)

2009-02-17 @ 19:40:58
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback