Är det inte typiskt?

Idag har jag och Signe vart och lekt med Sigrid och Anna. Det var väldigt mysigt! Signe blev så glad att hon skrattade när hon kom innanför dörren och såg Sigrid i matstolen. Härligt att se att de gillar varandra! Elin kom också förbi, det var kul att få tid att umgås samtidigt.

I eftermiddag har vi inte haft för oss så mycket. Jag har kollat på Mästarnas Mästare ikväll. Vi gillar sport i den här familjen så jag tycker det är en bra serie! 183 dagar, som började igår, verkade inge vidare... Vi får se vart det leder.

Igår kväll sa jag till Per att Signe hade ätit så himla bra under dagen så hon borde sova länge innan hon ville ha välling. Det gjorde hon också. Tjugo i sex klev jag upp för första gången inatt! Skönt! Men... Hon hade en väldigt bullmage när hon badade igår kväll. Berodde såklart på att hon hade ätit så mycket under dagen, och hon hade bara bajsat litegrann på kvällen. Så efter att hon hade spart 80 ml i flaskan imorse förstod jag vad som skulle komma. Jag gick och la mig i förhoppning om att hon skulle somna om. Det gjorde hon inte. Men hon låg rätt tyst så jag slumrade till iaf. Jag gick upp tillsammans med Per före halv sju, för Signe hade börjat prata allt högre. Som jag trodde så hade hon legat och tryckt där inne. Typiskt! Annars hade det vart en perfekt tid för välling, hon hade kunnat sova vidare i kanske 1,5 timme om jag haft tur.
Idag har hon också ätit jättebra, och jag hoppas hon sover bra också. Ikväll fick hon ur sig lite mer så jag hoppas inte på tömning imorgon bitti :)

Så det verkar som att hon har kommit tillbaka till sitt normala nu. Äter bra, somnar lätt och sov bra inatt! Tack.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken liten sötnos =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback