Växbo Kvarn



Här kommer lite bilder från när vi var med Klara och Helene till Växbo Kvarn och Trolldalen. Barnen hade kul med allt vatten man kan leka med. Det fanns också en del djur och Signe hade väldigt kul när hon jagade tuppen som sprang löst.
Efter leken käkade vi lunch på Växbo Krog. När Helene gick och frågade vad det var för dagens såg hon i förbifarten att en kycklingrätt kostade 115:- Så vi antog att dagens skulle vara billigare. När vi fick in menyn visade det sig att kycklingrätten var en förrätt! Så dagens gick lös på 129:- Något som var riktigt bra var att alla barn under 7 år äter gratis från en barnmeny om de är där med en vuxen som äter. Kanonbra! Nu äter ju inte Signe så mycket, men för Helene blev det nästan samma sak som att gå nånstans där Klara också får betala för maten.

Igår och idag har vi vart till golfbanan en sväng. Annars har vi bara vart hemma och tagit det lugnt. Jag har börjat måla vitrinskåpet. Det kommer att ta sin tid. Väldigt pilligt vid alla fönster! Inte alls som att måla en byrå med stora, släta ytor.

Nu är det dags att måla vidare.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har hållt på och målat fönster på vårat blivande garage. Och det är allt annat än roligt. Riktigt pillgöra.

Men de är skönt när de är gjort. Nästan så att man kan känna sig lite stolt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback