Mamma en blutt, pappa måååna

Inatt tog det 45 minuter innan Signe slutade gråta och lyckades somna. Det är ju hemskt, men jag hoppas att hon vänjer sig vid pappa snart så att de båda får sova bättre. Det är iaf ingen idé att jag går upp och tar över, hon måste ju acceptera att Per kommer in på natten också. Hon säger Mamma Lälläll så fort Per kommer in till hennes rum.

Hon blev ledsen även imorse när jag sa hej då och for till jobbet, men det gick över innan jag hade hunnit gått utanför dörren. På förskolan hade hon också blivit ledsen men även det hade gått över fort. Hon hade sovit nästan två timmar idag i vagnen och hade precis vaknat när Per kom och hämtade henne.

Jag fick för mig att det var nåt speciellt jag skulle blogga om, men minns inte vad. Jo just det! Jag fick min kamera den 9/1 och i söndags fotade jag bild nummer 5000. 5000 bilder på drygt 7 månader. Det är i snitt drygt 20 bilder om dagen. Det är mycket med tanke på att det finns dagar då jag inte fotat nåt!

Idag fick vi ett paket på posten! Det var Signes morbror Johan och Sara som hade skickat en namnsdagspresent till Signe! Boken Emma tvärtemot och så ett kort med ett kattunge. Signe gillade både kortet med katten och boken, som vi redan har läst tre gånger.

Signe pratar bara mer och mer. Fast det är klart, det är väl åt det hållet det ska gå. Hon har sagt många nya treordsmeningar och det är kul att se hur hon testar att sätta ihop orden!

Mamma en blutt, Pappa måååna sa hon härom kvällen. Per har många födelsemärken som står ut lite och vi kallar dom för bluttar. Han har en på huvudet som Signe gillar att pilla på. Jag har en mindre på nästan samma ställe på mitt huvud och Signe konstaterade att jag hade en blutt och Per som har flera på ryggen hade många! Hon skrattade och sa det flera gånger om. Så söt!

Kommentarer
Postat av: Helen

Tack och stort tack för förslaget. "Du är allt" skulle verkligen passa jätte bra. vi får se hur det blir i slutändan :) Sköt om dej och ha en fortsatt bra vecka på jobbet :)

Postat av: P-A

Schysst med fotoräknare i kameran... Ang tanten i lekparken: Jag har aldrig sett henne och vill aldrig se henne igen... Borde sagt nått men jag var inte på humör för nått sånt just då. Jag har en tendens att ta i lite för mycket ibland och isåfall hade jag väl skrämt ihjäl henne:)

2009-08-25 @ 22:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback