Skogsmulle

I fredags på förskolan satt jag i personalrummet och läste en tidning större delen av tiden vi var där. Jag såg genom fönstret hur Signe lekte med dom andra barnen. Det var jättemysigt, jag skulle vilja sitta och titta på Signe på det viset resten av livet. Men det går ju såklart inte. Hon klarar sig jättebra och fröknarna säger att de nog inte haft en lättare inskolning. Jag håller tummarna att det fortsätter gå så bra. På tisdag ska vi prova säg hej då efter att Signe har fått av sig kläderna, som man gör på riktigt alltså.

På eftermiddagen kom Helene och Klara hit en stund. Klara och Signe lekte och hade roligt tillsammans. Signe har lärt sig säga Klara och Klaras mamma. När jag frågar vems mamma jag är, flinar hon och säger Nänä mamma.

Igår spelade både jag och Per golf, KM, så Signe var med farmor och farfar i Kilafors på Bonden på byn. Dom har det en gång per år, och då är det bland annat massa djur ute på orten, så Signe tyckte såklart att det var superkul!

Idag har Per spelat sista varvet på KM, herrarna går tre varv, och jag och Signe har gått en promenad i skogen, hoppat i vattenpölar och ätit blåbär. Det är en sak som är positivt med att bo granne med skogen! Det är bara att gå ut på tomten så har vi granskog och blåbär. Per kom tvåa på KM och jag vann ju, så det var en bra samboprestation!


Söta Klara

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja, precis, frukt får vi ta med själva till fruktstunden vid 09 på morgnarna.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback