Signe gillar Julibacken

Idag var Signe ute på förskolan. Jag sa hej då och var borta i ungefär 40 minuter. Hon brydde sig inte alls över att jag gick. Hon hade vart så gullig mot Åsa. Räckt handen mot henne när hon ville gå nånstans! Skönt att höra att hon verkar gilla sin fröken. Jag stod och kikade på dom genom skogen innan jag gick tillbaka. Det är mysigt att se att hon donar på utan mamma, och personalen är verkligen kanon! Idag var Signe helt ensam från sin avdelning, men imorgon kommer Engla att vara där. Engla hade pratat hela morgonen om Signe i förrgår! Gulligt.

Imorgon ska Signe vara med på frukt- och sångstunden vid halv tio, och på tisdag ska hon få testa att äta lunch där. På onsdagen slutade Åsa tidigt så vi väntar med att låta henne sova där till på torsdagen. Allt går så fort! Snart har vi avverkat en vecka och det är inte långt kvar tills jag börjar jobba!

Efter mellisen på eftermiddagen åkte vi till Dollarstore och köpte lite strumpor till Signe. Tycker deras strumpor är kanonbra! Iaf de som Signe använder. 3 par för 50:-, så vi köpte 6 par. Efter det åkte vi och storhandlade och sedan hem och träffa pappa som tävlade i Hofors idag. Det gick bra! Han ligger delad tvåa inför imorgon, så vi hoppas på ett minst lika bra resultat imorrn.

Jag har börjat märka Signes kläder nu. Man kan inte fatta att man har kommit så långt. 1,5 år liksom.

Nu ska jag ta och måla lite på vitrinskåpet... Det tar sin tid.


Alla vill bjuda Signe såklart!
En bild från Frankrike där de äter bananglass. Ett supertips! Dela bananerna på två, stick in ett grillspett (trä) och in i frysen!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad kul att hon/ni trivs på Julibacken! Linn och Thea har fortfarande "sommarlov" men börjar den 1 september! Thea längtar som en tok efter "dagis" och alla sina dagiskompisar=), Linn kommer nog tycka det blir roligt att börja hon oxå, blir ju inte så långa dagar när dom går 15 timmar så då hinner det inte bli så tröttsammt för dom heller

Postat av: Lina

Skönt att det går bra för henne på dagis. Strumporna från Dollar köper jag också, halkgrejorna under håller väldigt länge om man jämför med dom från Lindex som försvann efter någon tvätt bara.

2009-08-14 @ 20:51:36
URL: http://liinadahlof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback