Otäcka sniglar

Det är dom här sniglarna som gör att Signe grimaserar så väldigt på den översta bilden några inlägg ner. Dom sniglarna såg hon och mormor när de var med på lag-SM resan för några veckor sedan. Fortfarande ryser Signe och rynkar på näsan när man pratar om dom sniglarna! Det är jätteroligt att se!
När de såg sniglarna frågade mamma om Signe skulle hämta morfar så att han också fick se. Signe satte fart nedför backen och in till stugan där pappa var. Hon pekade på honom, sedan på dörröppningen och så stack hon iväg igen! Haha Hon var nog fascinerad av dom också, även fast de var lite otäcka.

Hon förknippar den resan med sniglarna och att hon och mormor plockade blåbär, hallon och tittade på gräshoppor. För gör man något av de tre sistnämnda så säger hon alltid mommo.


Kommentarer
Postat av: Sara

Fy så otrevliga djur, förstår att Signe ryser när hon tänker på dem!

Postat av: Lina

Vilka härliga bilder!! Jag får önska mig objektiv jag med tror jag!! =)

Ha ha, va härligt att Signe gillade filmen! Hon fick vrida på huvudet då...;)

Ja gud, det var bara 18-åringar där och vi åkte hem efter en och en halv timme. Synd att vi inte är här nån fredag, hört att det ska va bra då på Terrassen...

Mmmm, tre slag i bunkerhelvetet på 17, haha, inte bra alls!

Det var ett tag sen vi fick sitta med Tuva i sovrummet nu och när det var så att hon ville somna med oss så låg vi alltid i vår säng och lyfte sen över henne till sin. Tyckte det var ganska mysigt det också men visst, alla nätter kan ju inte vara roligt! Hoppas Signe somnar snabbare snart! =)



Är du inte ute på klubben nåt? Har inte sett er. Vi spelar partävling imorrn och sen kommer Tuva med mamma och Lasse till klubben och så åker vi därifrån t sthlm sen. Skulle varit kul att ses den här veckan men annars får vi ta det nästa gång vi kommer upp!



Kramar!!

2009-08-06 @ 21:09:17
URL: http://lhoof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback