Jag kommer att längta efter posten varje dag tills...

Jag har slagit på stort och beställt två nya objektiv till min kamera och en kameraväska! Jag fick massa pengar när jag fyllde år som fortfarande ligger här hemma. Självklart blir det lätt att jag tar lite där ifrån och använder till hushållet tex, fast det här är mina pengar som jag ska göra nåt roligt av! Därför skippade jag målningen igår och bara läste om massa objektiv och vilka som skulle passa mina behov.

Dessa två kommer inom en snar framtid hem till mig!
Canon EF 50mm f/1.8 II
Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 DI

Plus en rätt stor väska från Lowepro. Summan på den nätta beställningen från
Fotokungen blev 3435:- Inga superdyra objektiv alltså, men jag tror det kommer att bli kanon! Funderade på ett tele från Sigma istället det från Tamron, men det skulle bli drygt 700:- dyrare. Vi får se om det var värt att snåla på det. Helt fraktfritt by the way.

Det kommer att bli lite dyrare innan det är färdigt, jag ska införskaffa UV filter till bägge objektiven också. Hellre köpa ett nytt filter för ett par hundra än ett helt nytt objektiv.

Jag längtar!

Kommentarer
Postat av: Elin

ååå kul att handla objektiv =) jag har haft ett 70- 300 till min pentax men sålde det för nån månad sen pga att jag sällan använde det. Har ett 50- 200 som jag däremot har på kameran hela tiden och fyller mitt behov bra, det jag saknar lite nu är ett macro. //Elin

Postat av: EliN

Gud vad kul med nya objektiv. Jag har också införskaffat ett tamron och är super nöjd med det. Det är dock ett 18-200 men räcker gott och väl till mej. Älskar det använder inget annat nu. Önskar dock att jag hade ett med värre zoom när jag ska fota bl.a skotercross. men men det duger till en icke fotograf som mej ;)

2009-08-12 @ 11:58:20
URL: http://elingranath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback