I´m in love!

Jag fick mina objektiv idag! Jag blev så exalterad att jag rev upp den stooora kartongen så fort vi hade parkerat bilen här hemma och började fota direkt! Superkul! Några timmar senare kom jag på att jag inte ens hade packat upp fotoväskan för att titta på hur den såg ut!

Det blev verkligen stor skillnad på bilderna mot för bilder tagna med kitobjektivet som följde med kameran när jag köpte den. Den blir så härligt suddiga bakgrunder när man fotar med det fasta 50 mm objektivet som går enda ner till bländare 1,8.

Jag tänkte måla ikväll men var tvungen att strunta i det när jag såg bilderna! För det var så himla kul att titta på dom, så jag var tvungen att blogga om dom idag. Finns risk för att det blir fler bilder imorgon och då är det svårt att gå tillbaka och fixa med gamla.

Jag är verkligen överlycklig över mina köp! Nu känner jag mig som en fotograf igen!

Kommentarer
Postat av: Sara

Meeen gud va avundsjuk jag blir nu, vill också kunna knäppa korta alá suddig bakgrund! Om du skulle råka tröttna på dem om nån vecka så är du välkommen att skicka ner dom till mig :)

Postat av: Mattias

Det blev riktigt bra kvalité på bilderna :) Bilden där man ser Signe bakifrån fick verkligen underbart ljus! Du får börja lägga in bilder på fotosidan igen nu då tycker jag.

Hallonen ser förresten gigantiska ut!

2009-08-06 @ 08:37:49
URL: http://orcusnet.blogg.se/
Postat av: Kaisa

Ja visst blir det skillnad! :) Jag har Sigmas 70-300 och sedan canon ef 50mm 1.8, lika som du! Använder aldrig kitobjektivet längre! :)

2009-08-06 @ 09:02:39
URL: http://kaisasturesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback