Veckans mat

Måndag - Skink- och broccolipaj som svärmor kom över med igår
Tisdag  -
Fiskgratäng med kokt potatis
Onsdag - Spagetti och köttfärssås
Torsdag - Potatis och morotssoppa och tunnpannkaka
Fredag - Per är bortrest
Lördag - Per är bortrest
Söndag - Pasta och kycklingsås



Fiskgratängen har jag inte testat förr, men den verkar uppskattad av dom som har ätit den. Soppa har jag aldrig tillagad, så det är väl dags nu. Att köpa färdiga soppor är kanske inte att föredra. Ohyggligt mycket dyrare är det också.
Kycklingsåsen hittar jag på själv, har kikat runt lite men inte hittat något som verkar bra, så jag tar lite från flera. Hade tänkte mig små bitar av kycklingfilé, röd paprika, färska champinjoner, vitlök, buljong och grädde. Funkar nog bra.

När Per är borta är det inte så kul att laga mat. Jag vet, det måste ju göras, det är ju inte bara jag som ska äta. Men vi bjuder säkert in oss hos mamma och pappa... Så mat i magen får vi alltid.

Jag hoppas hitta fler veckomatsedlar bland bloggarna idag! Allra helst med tanke på den otroliga responsen :)

Nu ska jag skriva en shoppinglista till dagens handling och sen får vi se om jag hinner börja putsa fönster innan Signe vaknar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Soppa säger du? Ska Signe äta soppa med? Annars har ja ett superrecept du kan prova en annan gång :)

2 burkar passerade tomater, 6 dl vatten, i burk chili creme fraishe, Oregano, i vitlöksklyfta, salt, peppar, lite chilipulver, och om man vill ha lite matigare, släng i lite röda linser :)

Fiskgratängen ska ja testa med, men efter att du provat den, jag kommer börja med veckomatsedel ja med nästa vecka, nu är det tentavecka så det får bli vad d blir känns d som :) IDag blev det Broccoli gratäng med bacon o fetaost :)

Postat av: Elin

vill bara tipsa om den här bloggen, om du nu inte sett den tidigare. http://www.veckomatsedel.se/

2009-04-20 @ 20:51:36
URL: http://pylle-pylle.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ahaa... Glömde bort att hon inte äter själv, vi utesluter sånt som soppa o diverse flytande föda när han promt ska äta själv, isåfall får han det i mugg, han vägrar ju pipmugg å nu, ska BARA dricka som vi gör, gissa vad det leder till??

2009-04-20 @ 21:04:27
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hi hi ja, gulligt att dom vill göra själv, men ack så praktiskt när dom inte kan, har jag fel? :) Klättra på allt tex? Ha ha!

2009-04-20 @ 21:14:19
Postat av: Tina B-L

Det blir ingen veckomatsedel för oss den här veckan. Pär jobbar kvällar och det är bara Tilde och jag hemma, så hon brukar få vara hos farmor eller med kompisar, så jag kan uträtta ärenden då (och få mammatid)! Så det blir bara hackat och malet denna vecka! Men nästa vecka du!!! DÅ går jag efter matsedel igen!

2009-04-20 @ 22:18:24
URL: http://dontforgetyourbeaver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback