Katter är kul!

På förmiddagen åkte vi till Helene och Klara för att leka och umgås. Signe tyckte det allra roligaste var att jaga deras två katter. Hon fnittrade glatt varje gång hon såg dom. Signe gillar ju djur, och katter är en av favoriterna. Troligtvis för att hon har fått sett katter i verkligheten och inte bara i böckerna som med en del djur.

Signe sov bara 1,5 timme idag. Det gick inte att söva om henne fastän jag provade gunga vagnen. 1,5 timme är lite lite för henne egentligen och hon brukar sällan vara färdigsoven då. Det märktes när jag hade klätt av henne att hon nog inte var det nu heller. Hon ville ha telefonerna och när hon inte fick det så började hon tokgrina. Riktigt den reaktionen brukar man inte få. Så hon hade nog behövt lite mer sömn ändå.

Till middag åt vi fiskgratäng och potatis. Signe tyckte det var gott, men jag tyckte det var sådär. Jag snålade och köpte Alaska Pollock som kostar 20:- istället för 35:- för 400 gram som torsken kostar... Det smakade inte riktigt lika, och jag tror nog inte den fisken är lika bra som torsk heller. Så jag får nog snåla på nåt annat istället. Det är 30% på allt på Konsum i Kilafors för att butiken ska flytta. Idag hade det varit smälltjockt med pensionärer. Vad förvånad jag blir... Jag borde kanske också tränga mig in där och försöka fynda ett paket blöjor eller två. Många bäckar små!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback