Premiärcyklat

Nu kan jag skriva det. Nu är det iaf brytet. Signe sov två hela nätter. I rad! I måndags vaknade hon kvart i sju och igår kvart i åtta! Vi hade alltså inte hört ett ljud ifrån henne sedan hon somnade vid 20 tiden. Jag har inte vågat skriva det tidigare, för det är som gjort för att hon ska börja sova sämre. Inatt vaknade hon en gång för välling vid 3, sedan sov hon till kvart i sju.

Tror ni att jag har sovit hela nätterna? Nej. Jag har hostat och vaknat vid ett par tillfällen iaf. Typiskt. Jag hoppas att det inatt bara var nåt tillfälligt och att hon får in några fler nätter utan välling. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar lite god nattsömn efter över 400 nätter med uppstigningar!

Igår åkte vi till Söderhamn. På Kapp Ahl fick Signe lite kläder. Mamma köpte ett par haremsbyxor åt henne. Jättesöta!

På Barnens Hus köpte jag fingerfärg. Det var det enda. Cykelsitsarna de hade där var inte alls bra. Det fanns en Hamax Sleepy för 795:-, som var ful och vi behöver ingen "sov funktion". Mamma åkte in på Team Sportia istället och köpte en Hamax Kiss (tror jag) för 699:- Den var jättefin, svart med röd dyna, och verkade superskön för Signe att sitta i. Dyrt, men Signe har underbara mor- och farföräldrar som köpte den åt oss.

Igår tog vi oss en premiärtur med cykeln och  idag cyklade vi till golfbanan. Vi stannade och umgicks med Elin i 45 minuter innan vi for hem igen. Enkel väg till golfbanan är 4 km drygt, så det blev en bit, och det är mycket upp och ned. Signe verkar gilla att åka, men på sista rakan innan vi var hemma började hon gnälla. Började nog bli både trött och hungrig.

Igår kväll var jag till Anna, en av grannarna i byn, på Tupperware party. Det var längesen jag var hemifrån, och Signe behöver lite tid med sin pappa. När jag är hemma, dvs typ jämt, får Per inte längre lägga henne. Det är mamma som ska läsa boken, och pappa som ska göra vällingen. Det var kul att träffa andra och jag beställde två prylar för under 200:- Bra, om man tänker på att det är rätt dyra grejer. Ergonomiska barnbestick till Signe och en måttsticka för hennes fötter! En kanongrej. Mäta hemma och sedan ta med stickmojängen till affären. Behöver man inte ha med sig barnet, och det är rätt svårt att få rätt längd med en tumstock.


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja precis, han ska in och göra en titthålsoperation imorgon. Det är bara en liten OP men han ska sövas iaf så jag ska åka med in! Inte för att Johan är den nerviga av oss två :)



Stackare som inte får sova! Med 400 nätter ligger du då högst upp på listan över folk som borde få sova!

Postat av: Lina

Va mysigt, det är en sån där sits vi tänker köpa också, den såg ju kanon ut, och det ser bra ut när hon sitter där så vi får slå till vi med...=)



Va skönt med nätterna! Hoppas det håller i sig nu!!

2009-04-15 @ 16:26:49
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Sara

Va fräsig hon ser ut i cykelhjälmen. Än du då? Ska inte du oxå ha en? :p

Hennes stol ser iaf jätte skön ut. Kommer du ihåg dom dära oranga som vi fick åka i när vi var små? Nästan så att man blir lite nostalgisk.

2009-04-15 @ 16:51:08
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback