Ett riktigt charmtroll

Idag har vi bara vart hemma. Det spöregnade i förmiddags, så det var inge vidare uteväder. Efter att Signe hade sovit efter lunchen så hade det slutat regna och vi gick ut lite. Hon var så glad och skrattade. Gillar verkligen att vara ute! Och det är ju så mycket lättare nu när hon kan gå själv.

Överlag är hon otroligt härlig nu! Det kommer nya saker hela tiden och hon känns så stor på nå vis! Jag och Per sitter bara och ler åt henne under dagarna. Inte hela tiden såklart. Det förekommer en hel del bus också... Som att stoppa in fingrarna i lampskärmarna av papp, dra i blombladen,

I eftermiddag satt vi i hennes rum, vi hade en barnskiva på samtidigt som hon satt och pysslade med sin plocklåda. Hon är väldigt koncentrerad och lägger bollarna i rätt hål. Blir det fel testar hon nästa tills hon hittar rätt. På skivan sjunger de en låt där de frågar vart olika kroppsdelar är. Fastän hon sitter och donar med bollarna så börjar hon peka på kroppsdelarna de sjunger om!
Sjunger de en låt om djur, ja då börjar hon låta som djuret oavsett om hon sitter och leker med något annat samtidigt. Man tror att hon har fullt sjå med en sak, men tydligen inte.
Och för varje dag som går lär hon sig nya rörelser till sångerna. Det är som att hon har lagrat massvis och så helt plötsligt så börjar hon använda sig av sina färdigheter. Jättekul att vara med om!

Jag tror nog att hon har sagt Tatt ett tag om katt, men jag vet inte om jag skrivit upp det.

Imorgon ska vi åka till Söderhamn med mamma. Vi ska kika på utbudet av cykelsitstar på Barnens Hus och så ska jag se om det finns någon vårjacka till Signe på Kapp Ahl. Mamma hade en rabattkupong på 25% där.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skriv gärna om du hittar nån bra cykelsits på Barnens Hus, vi är också på jakt efter en sådan!

2009-04-14 @ 07:50:29
Postat av: Erika

Klart att man måste ha lite bus för sig trots att man alltid är så underbar annars :)



Och bus som bus.....det svischar till så är dom 14 och då är det andra bullar som gäller! haha

Postat av: Joline

Tackar tackar. Ja jo man har inte så mycket val tror jag :)Jag var lite för snabb när jag ansökte om och allt, det var bara 2 veckor efter det som jag fick veta hur det låg till. Så det var bara att backa några steg...

2009-04-15 @ 14:46:18
URL: http://jolinefahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback