Premiär på golfrangen

Idag har vi som vanligt vart till lammen och hälsat på. Signe börjar bli stursk av sig och ville helst stå inne i fårhuset och prata med både lammen och fåren. Hon var oerhört söt! Lekte tittut med dom mellan plankorna och tog upp hö för att mata dom. Det är inte alla barn som har chansen att leka med lamm varje dag! Hon har en väldans tur. Jag med för den delen, jag tycker de är ursöta!

Ett lamm skulle nog kunna tänka sig att bo i Signes rum. Hon är väldigt kärvänlig och kom fram direkt när hon såg att vi var där. 0925 heter hon. Som jag nämnde igår. Hoppas hon får vara kvar till nästa år! Det lät som det på ägaren :)

Vi har också vart ute i sandlådan och tittat runt på tomten lite. Nu börjar gräslöken och rabarbern komma fram. Härligt!

Efter att Signe hade sovit for vi till rytmiken. Det märks att det blir mycket intryck för barnen, Signe brukar alltid peka på kroppsdelarna som man sjunger om i en sång när vi är hemma. Men på rytmiken tittade hon bara storögt på de andra runt omkring. Lika med imse vimse spindel, som hon har börjat härma rörelserna till när vi sjunger den hemma.

Efter middagen for vi till golfbanan. Där blåste det isvindar, så det blev inte speciellt mycket slaget på rangen. Signe tyckte det var kul att springa omkring. Helst rakt ut på rangen, hon lärde sig snabbt att man inte fick det, och då blir det såklart roligt. Busa är något hon gillar.

Idag klättrade hon upp på bobby bilen. Hon stod innan det var färdigt med raka ben och utan att hålla i sig. Hon höll på att flina runt. Det är otroligt att de känner på sig att de är busiga. Jag hann aldrig säga det åt henne, hon förstod det så fort hon började klättra på bilen. Jag filmade henne en gång, eftersom hon lyckades ta sig ner utan att ramla varje gång. Men just den gången ramlar hon såklart av så det ser ut som att hon gör illa sig rejält. Det gjorde hon inte. Hon grät inte ens. Så kanske får lägga ut den filmen sen, så ni får se hur hon ser ut när hon är busig!


Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken härlig helg ni har haft!

Ja, den så kallade fiskgrytan är inte så märkvärdig men den blir väldigt söt av morötterna och Tuva gillar den. Jag skrev receptet på matsedeln! =)

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback