Fint väder = dåligt med bloggande

Helgen har bestått av fantastiskt väder. Det föll sig naturligt att inte sitta så mycket vid datorn. Nästan inget alls faktiskt. Per har vart i Västerås och spelat golf två dagar och jag och Signe har cyklat, lekt med lammen, lekt i sandlådan, lekt med Helene och Klara, lekt med mormor och morfar, ätit hos mormor och morfar, lekt med lammen, lekt i sandlådan, lekt lite mer i sandlådan... Ja ungefär så.

Vi har haft mycket utetid, och knappt varit inne alls. Det är skönt när det bara är att sätta på Signe ett par skor och gå ut. Det har vart sommarvärme och Signe har blivit insmord med solskyddsfaktor 50+ i ansiktet. Sprayflaskan gick på 169:-... Sjukt att det ska vara så dyrt att skydda sina barn mot solens UV strålar.

Per kom hem i lördagskväll, så igår städade vi min bil och jag började klippa ner äppelträden. Per fick också följa med till lammen för att gosa lite. De får springa ut och in som de vill i en liten hage, så jag och Signe brukar gå dit och hälsa på under förmiddagen. Idag verkade det som att de kände igen oss, för det tog inte lång tid förrän de kom ut och började nosa. 0911 och 0925 är de som är mest modiga och gärna kommer fram och nafsar. Signe tycker det är jätteroligt och flinade glatt när 0925 försökte äta på hennes skor idag.

Signe har ju haft svårt att somna i en vecka. Igår somnade hon som vanligt. Dvs själv, och utan ett pip. Samma ikväll. Skönt. Det var nog bara en bökig period för henne, eftersom nätterna har vart besvärliga också. Inatt sov hon bra, vaknade bara en gång och fick välling sedan sov hon till tio över sju.

I fredags sov hon 3,5 timme på dagen. Det var lyxigt, och jag hann med massa saker. Idag var hon nöjd efter 55 (!) min... Inte lika kul för mamma alltså.

Här kommer en kavalkad med bilder från helgen.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vad mysigt det ser ut med lammen!

2009-04-27 @ 22:30:39
Postat av: Sara K

Sötfia! Härliga bilder!

2009-04-28 @ 21:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback