Tröttmössa

På förmiddagen idag kom mamma och Izzi hit en sväng. De fick följa med till lammen och hälsa på. Lammen var väldigt intresserad av Izzi, men hon blev lite skraj när de flockades runt henne. En del lamm är på "fel" sida inne i fårhuset, så de kan inte komma ut i hagen. De har därför möjlighet att gå fritt ute på gården. Alla de ställde sig i ring runt Izzi, som inte blev lika stursk som Signe är bland lammen!

Vi har inte gjort så mycket idag. När Signe sov var jag tvungen att ladda upp 100 bilder för framkallning. Sista dagen idag med erbjudande om 100 gratis bilder på Fujidirekt. Det blev tokigt sist jag beställde så jag var tvungen att beställa om 70 av dom bilderna...

Efter att vi hade käkat middag for vi till Bejier för att köpa en staketbit. Vi ska såga av den så att den passar på bron, det ska bli en grind av den så att Signe inte får för sig att kuta rätt ut när dörren är öppen i sommar. Förhoppningsvis lär hon sig snart hur man ska ta sig ner för trappen, men det är inget att lita på ännu.
Tyvärr hade de inte fått hem dom ännu, så vi får ringa och kolla om de har kommit imorrn. Det ska bli väldigt fint i helgen, så det vore bra om vi fick upp den innan dess.

Signe har slagit sig två gånger idag. Det hörs på hennes gråt när det gör riktigt ont, och det gjorde det bägge gångerna idag. Sista gången hon ramlade var hon väldigt trött också, det gjorde inte saken bättre. Hon somnade redan vid halv åtta ikväll. Hon brukar börja leta efter nappen och snuttefilten vid sju, eller ännu tidigare för den delen, så vi kanske ska börja lägga henne lite tidigare. Hon brukar somna vid 20, men om hon väljer att sova lika länge på morgonen får hon gärna somna vid halv åtta.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill också ha lamm nära :) Huset ligger på backsveden, det ligger ute fortfarande, backsveden 86 :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback