Lastbilsbrud?

Signes feber har släppt, har legat strax över 38 under dagen, men hon har inte fått några utslag. Kan det verkligen vara tänderna som ger sån hög feber?

Idag var det trist väder. Iaf om man jämför med gårdagens underbara strålar. Natten var jobbig, men jag fick sovmorgon till 9. Tryckte in pluttar i öronen så jag hörde inte Signe en endaste gång. De hade i och för sig suttit framför tvn och kikat på teletubbies och läst böcker. Så det var inte så högljudda aktiviteter. När Per läste en bok där det fanns ett barn och en mamma och pappa hade hon stannat upp, sagt mamma och sprungit till sovrumsdörren. Före det var det som att jag inte fanns.

Vi blev bjudna på påsklunch på golfbanan av Pers föräldrar. Men Signe skulle precis sova så de käkade först, sedan kom de hit och så fick vi åka och äta. Mycket gott! Tack så mycket.

När vi kom hem gick jag och Signe ut. Vi gick till grannarna för att kolla på djuren, som numer nästan ingår i vårt dagliga schema. Det var matdags för fåren så lammen fick lite utrymme att springa och leka bakom. Det var roligt att se! Fortfarande en hel del får som inte fått några lamm än. De är otroligt söta! Hälsade på en som var tre timmar idag.
Vi sa även hej till hästarna och hunden, sen hade Signe sådan tur att hon fick åka lastbil! De har eget företag och kör stora lastbilar med flak, och när vi skulle gå hem var det dags att vända lastbilen, så vi fick åka med ett varv runt gården. Signe sa inte ett ljud! Hon blev nog lite chockad :) När vi hade hoppat ur blev hon lovad en anställning om sisådär 20 år. Per låg och sov på soffan så han missade den händelserika eftermiddagen.

Nu är det dags att sova. Det är en ny dag imorgon, och jag hoppas som vanligt på att slippa gå upp så många gånger inatt. En vore lagom. Snälla.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas ni fått sova i natt då!!!! Signe får fråga Neo hur man ska göra :)

Gröna fingrar vette tusan, jag vill tro att jag har "bra blomm fönster", he he men kanske... Det är helt otroligt att den där blommar ännu med tanke på att den är från Ikea, deras blommor brukar ju dö inom en vecka tycker ja...



Ha ha ha ha ja att jag aldrig tänkt på att hänvisa till inredarna, kanske ja ska göra till vardagsrummet där dom e lika långa fortfarande, det är ju så meckikt att nåla så det blir rakt??? Hmm...



Postat av: Sara

Haha herregud va konstigt man kan drömma! Har haft en riktigt jobbig natt, blev både kidnappad och instängd med spindlar och ormar :)



Fick du bilderna igår? Blev stl bättre?

2009-04-06 @ 11:45:09
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Lina

Gu va mysigt det låter. Vi kommer gärna och hälsar på någon dag i slutet av veckan om vi får! Skulle va mysigt om det gick att besöka djuren och se Tuvas reaktion...=)

Va skönt att febern verkar gett med sig!



Kram

2009-04-06 @ 14:35:24
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: sara bebis2008

hej! åh, duken kommer från hemtex! var ett par månaders sedan jag köpte den, men du kan ju alltid kuka in och se om den finns kvar. kostade inte många kronor, 99 på ordinarie (och så hade de ju såklart sin klassiska "rea" på 50% ;)

2009-04-06 @ 22:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback