Glad Påsk!

Signe har blivit duktig på att lägga klossarna i lådan. Bollarna lyckas hon alltid med själv. Tidigare testade hon alla i det runda hålet och blev arg när de andra bitarna inte gick i.

Nu testar hon själv de andra hålen om inte det första funkar. Per och Signe hade lekt länge en dag med plocklådan, och det verkar ha gett resultat!

I förmiddags gick vi till hästarna och gav en morot. De har en sorts rang och det märks vem som bestämmer över de andra två. Han bet mot en av hästarna när den också ville ha morot. Och en stackare vågar sig inte ens fram, tydligen pågrund av att han står så lågt i rang. Jag försökte kasta en morotsbit mot honom, men den var så liten. Får ta med en hel morot till den hästen nästa gång.

Baggen hälsade vi också på. Signe flinar alltid när vi kommer in till honom, kanske för att han är ensam? Inne hos fåren är det ju så många. Här sträcker hon fram handen och låter baggen nosa. Han är en snäll bagge och gillar att bli klappad.

Nu sover hon, var så trött så hon slockade så fort vi hade kommit ut på altan. Senare ska vi till mina föräldrar och äta. Johan och Sara kommer hem ifrån Stockholm idag också. Hoppas vi inte smittar Sara med nå bakterier bara... Vi får hålla oss på avstånd. Jag har börjat få ont i halsen, och mina förkylningar brukar alltid börja så...

Försökte sätta på Signe ett huckle i morse, men redan där misslyckades försöket att fixa en liten påskkärring. Hon blir lätt missnöjd nu när hon är förkyld och drog av sig hucklet redan innan jag hann knyta det.

Kommentarer
Postat av: sara bebis2008

åh, huga :( jo, men här bar det samma sak: på med hucklet och SKYNDA med kameran :) hehe, men sminket fick jag dit iaf.



krya på dig signe!

2009-04-09 @ 12:47:32
Postat av: Elin S

Glad påsk! Hoppas ni får en skön helg!

2009-04-09 @ 17:13:43
Postat av: Sara

Men gud inte behöver ni vara rädd för att smitta ner mig med basilusker heller! Jag är van vid att vara förkyld om jag säger så, en mer eller mindre gör ingen skillnad :)



Det var kul och träffa er idag, hoppas vi hinner ses nått mer innan vi åker hem och att Signe kryar på sig tills dess!

Postat av: Sara

Man kan ju försöka skylla på hållningen men jag kan nog inte förneka att det är en bullmage som putar ut. :) När det där kortet togs misstänker jag att jag redan hade tömt min hink med godis, det är nog därför jag ser så nöjd ut! :)

2009-04-10 @ 09:45:02
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback